ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-07-07 15:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cita pasaule
Lasu telosā 70to gadu studentu atmiņas

https://telos.lv/stipa-veltijums-70-fizmatiem/

Kaut kā dīvaini. Ēdieni, dzērieni, apģērbi, kafejnīcas, tualetes. Vispār tas galīgi nav tas ar ko bija aizpildīta XXgs 70-80 studentu ikdiena. Kas bija? Laboratorijas, protams. Izklaidēšanās bāžot visādas lietas kobalta gamma apstarotājā. Niekošanās ar lāzeriem. Niekošanās ar augstspriegumu, visādām izlādēm. Klingonu spēlēšana uz EC-1054. Visādu ātri degošu maisījumu izprovēšana. Vazāšanās uz vtorcvetmetu pēc visa kā interesanta. Mainīšanās ar scifi gabaliem, toreiz piemēram samizdatā cirkulēja Pikniks ceļmalā. Vēlāk pirmo SW, Terminatoru utt skatīšanās ka kaktiem. Ēšana? Na hodu, beļaši, Kuncevas bulciņas.

Upd. Nu vismaz bazars vai senas rokassprādzes varētu būt antenas. Tas jau drusku vairāk līdzinās.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-07-09 12:43 (saite)
Var nebūt viens līderis, var būt grupa. Tas nav būtiski. Būtiski ir, lai šī līderība būtu patriotiska, vērsta vietējās tautas interešu bīdīšanai, nevis globālistu/kosmopolītu parazītu apkalpošanu, kā rezultātā vietājās tautas tiek ekonomiski apzagtas no tās darba augļiem un vēl uzspiesti brīvību ierobežojumi, kuri tīkami šiem lielskung', kā tas ir tagad.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-07-09 12:49 (saite)
Vispār OK, es tikai piezīmētu ka kosmopolīti ne obligāti ir parazīti. Ja es nejūtos piederīgs kaut kādai kopai (gejiem piemēram vai žīdiem) tas nenozīmē ka es obligāti gribu tai kopai čakarēt dzīvi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-09 16:50 (saite)
Fair enough. Man nav nekas pret pasaules pilsoņiem, kamēr tie aktīvi nenodarbojas ar internacionālisma un globālisma vēža izplatību konkrētajās valstīs. Justies, protams, katram tiesības kā vēlas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?