ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-04-28 23:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hate
Antiprojekcija reiz teica

//Manā ieskatā kristieši ar savu "love the sinner, hate the sin" parakstās zem naida atkarīgajiem. ;)//

Protams var kritizēt ko kristieši saprot ar sin [ dažreiz konstruktīvas lietas ] bet vispārīgi naids ir nepieciešams, protams intelekta kontrolēts. Tā ir imūnsistēma. Kas notiek ar imūnsupresētu pacientu mēs visi zinām - elpceļos saaug sēnes, attīstās visādi audzēji, baktērijas jūtas labi un aug, nu un viņš tā sacīt nomirst.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-04-29 19:35 (saite)
Nesaku, ka kodoltehnloģija kā tāda ir sūds, bet ņirgājos, ka atombumba tiek pieminēta kā pozitīvs milestone tajā. Atombumba ir spilgts piemērs, kur zinātni pilnībā angažē militāri industriālais komplekss un ēnainu, tautai nekādā veidā neatbildošu specdienestu konglomerāts. Tādas organizācijas kā CIP manā uztverē ir organizētās noziedzības struktūras, kas neraugoties uz ierindas cilvēka vēlmēm, ir ieguvušas oficiālu leģitimitāti. Tirānija at it's best. Gēbelsam pat sapņos nebija rādījušās tik plašas un visaptverošas despotijas kādas iespējamas un tiek realizētas mūsdienu Rietumos. Nevajag pat nevienu likt cietumā, pietiek nepareizos "kancelēt", uztaisīt publiskas naida minūtes un disidents iznīcināts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-04-29 20:35 (saite)
Militāri industriālais komplekss vienmēr ir bijis viens no lielajiem ZTP dzinējiem, kas vēl ir jauns? Mana uztvere, savukārt, daudz kur atšķiras no tavas, tas arī ir vispārzināms fakts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?