ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-04-16 13:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Masks
uzdod tos pašus jautājumus :

https://neatkariga.nra.lv/komentari/bens-latkovskis/411407-metajoties-ar-vardu-naids-tiek-grauta-sabiedribas-aizsargreakcija?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button

Es varētu piebilst ka šis te ``naida runas`` koncepts uzkrītoši atgādina ``ticīgo vajāšanu`` konceptu. Nu t.i. tikko kādu reliģisko mācību jebkurā aspektā kritizē tā viņas sekotāji un aktīvisti kliedz ka top vajāti.

Te tas pats.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2023-04-16 23:14 (saite)
Daļa no inertās matērijas un no mūsu pašu prātiem ir ienaidnieks — veselībai, dzīvībai, civilizācijai, mūsu nākotnes gaismas konusam. Tā ir attieksme, ko es labprāt redzētu izplatāmies gan medicīnā, gan citās jomās, jo tā dod papildus motivāciju tur, kur tīri skaitļi paskaidro, bet neiedvesmo.

Protams, tikpat svarīgi ir nenoslīdēt pretējā grāvī un nepāriet uz lozungos bāzētu domāšanu. Ir vajadzīgi abi un samērā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2023-04-16 23:35 (saite)
Ok, varbūt dažādiem cilvēkiem efektīvāka ir atšķirīga motivācija. Man pietiek ar to, ka saprotu kāds labums ir no tā, ko es daru. Neizslēdzu, ka kādam citam ir būtiski, lai būtu ienaidnieks ar ko cīnīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?