ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-03-31 00:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūsu antisemītu klubiņa pērle:
[3koma14vs007
2023-03-30 23:12 (no **.**.***.**)
Jā, cilvēces atkritum, tu piederi pie pretīgas, zaglīgas, pārējo cilvēci krāpjošas un tikai un vienīgi savā labā izmantojošas ģildes, kura objektīvi ir pelnījusi ja nu ne gluži tiktai prasti nolinčotai , tad no CILVĒKU civilizācijas izmēztai pilnība!]

Tas ir šajā repostā es zināmās vietās zvaigznītes saliku, jo nenodarbojos ar personu datu nelikumīgu izplatīšanu bet khm vrb nevajadzēja?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: Cope and seethe
[info]gnidrologs
2023-04-01 17:43 (saite)
Ad hominem būtu tad, ja apsūdzēibas būtu nepamatotas un no zila gaisa izzīstas. Piemēram "antisemītisma" tēze. No zila gaisa izzīsta ideja, ka visām tautām piemīt kaut kāds iracionāls naids pret jūdu etnosu. Ja nepastāvētu šī dīvainā un toksiskā tēma, kuru jūs paši aktīvi ģenerējat, vienlaikus nodarbojoties ar nodevībām un krāpniecību kā datorpēļu Thiefs Guild, es nekad nebūtu pat to sācis runāt vai domāt. Plus, ja jūs, tieši tāpat kā mēs, goji, spētu atzīt un atklāti reflektēt par savām vēsturiskajām darbībām, tad arī nebūtu problēmu. Bet tā poza "mēs balti nevainīgi", visi mūs ienīst, jo ir ļauni "antisemīti" tikai veicina pretīgumu. Kā džeks, kurš izmests no 100+ krogiem, kurš apvaino iracionā naidā visus krodziniekus. Nu smieklīgi.

Pie tam nav jau tā, ka es neatzīstu normālu un sakarīgus jūdus. Tas pats Gaad Saad, kura runu es nupat iepostēju ir tuvo austrumu jūds. Principiāls cilvēks, ne visā viņam piekrītu, bet vismaz ir principi. Tieši tāpat ir ar krieviem, kuru mažoritāte ir putistu vatņiki, bet maza minoritāte skaidro domājošu indivīdu. Kāpēc lai nošķirtu žīdu no krieva un vienam kritika būtu atļauta, bet pret otru vervboten?

Gribi vai negribi ar mani runāt, man nav svarīgi. Jau no ankh laikiem atceros, ka tavas pozīcijas vairumā jautājumu ir 180 grādu pretējas manām, un es tad vēl biju liberālis. Man svarīgi iecirst cilvēku degunos robu, lai viņi atcerētis, ka pastāv pilnīgi citas uzskatu sistēmas, nepakļautas valdošās birokrātijas shēmiņām un tās nekur nepazudīs, lai vai kā tām pakļāvīgie komjaunieši un aparačiki gaidītu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Cope and seethe
[info]ctulhu
2023-04-01 17:55 (saite)
/Man svarīgi iecirst cilvēku degunos robu, lai viņi atcerētis, ka pastāv pilnīgi citas uzskatu sistēmas, nepakļautas valdošās birokrātijas shēmiņām un tās nekur nepazudīs, lai vai kā tām pakļāvīgie komjaunieši un aparačiki gaidītu./

Ja tu varētu nolikt mums priekšā tādas uzskatu sistēmas kas ir pretrunā ar valdošo birokrātju vēlmēm un kuras būtu sakarīgas tad būtu cita runāšana.

Kas ir sakarīgas? Sakarīgas ir tādas, kas nav pilnas ar drazu - dievu, hvz no kurienes izvilktu absolūtu un nepierādāmu morāli un tml lietām kam sen jau beidzies derīguma termiņš.

Bet okej es nesaku ka tādas uzskatu sistēmas nav, es tikai vēl neesmu redzējis. Ieraudzīšu - pārdomāšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Cope and seethe
[info]mindbound
2023-04-01 18:10 (saite)
Var jau sākt pa sistēmu gabaliem, tā būs vienkāršāk sastādīt darba komplektu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Cope and seethe
[info]gnidrologs
2023-04-01 22:19 (saite)
Es tieši par gabaliem arī pamatā runāju. Mani neinteresē izgudrot riteni, bet aicināt cilvēkus, kā minimums, nepakļauties skaidrai krāpniecībai un meliem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Cope and seethe
[info]mindbound
2023-04-01 23:46 (saite)
Tādai tēzei es pilnīgi piekrītu. Atšķiras, acīmredzot, tas, ko kurš no mums uzskata par krāpniecību un meliem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?