ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-03-31 00:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūsu antisemītu klubiņa pērle:
[3koma14vs007
2023-03-30 23:12 (no **.**.***.**)
Jā, cilvēces atkritum, tu piederi pie pretīgas, zaglīgas, pārējo cilvēci krāpjošas un tikai un vienīgi savā labā izmantojošas ģildes, kura objektīvi ir pelnījusi ja nu ne gluži tiktai prasti nolinčotai , tad no CILVĒKU civilizācijas izmēztai pilnība!]

Tas ir šajā repostā es zināmās vietās zvaigznītes saliku, jo nenodarbojos ar personu datu nelikumīgu izplatīšanu bet khm vrb nevajadzēja?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-04-01 14:17 (saite)
/Tādi kā Melouns un Baringtonas aktīvisti ļoti ātri uztvēra un izpētīja gan šo medikamentu teju zero efektivitāti pret vīrusu un tā drastiskos blakus efektus uz tiem, kam nepaveicās krievu ruletē./

Atslēgvārds ``ļoti ātri``.

Šīs lietas nevar izpētīt ļoti ātri.

2 apgalvojumi: a) vakcīnas nav pietiekami pārbaudīts b) mūsu aktīvisti ļoti ātri izpētīja efektivitāti un blaknes. a ar b kaut kā neiet kopā.

Bet pētīt un pārbaudīt ptoyams nekad nav par daudz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-04-01 14:45 (saite)
'Ātri' tika saprasts, ka agresīvā propaganda un cenzūra šo "zāļu" sakarā ir melīgu neliešu projekts. Bet tiesa, ka pētījumi un kopaina par šo pasākumu ir ongoing process. Labā lieta ir tā, ka pateicoties šiem cilvēkiem, daudzi, ieskaitot mani, tā arī šo čūsku eļļu sevī neiešpricēja, pat zem valdības ukaziem un šantāžas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?