ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-03-29 15:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kārtējā reize
kad konservatīvie nav īpaši gudri

https://jauns.lv/raksts/arzemes/552086-italija-censas-aizliegt-laboratorija-audzetu-galu

šis jau nu būtu pēdējais pret ko vērsties. Ja Baigi Gribas kaut ko aizliegt, tad visādu pārspīlētu vegānu, pseido dzīvniekdraugu/ klimatsargu aktīvismu. Bet ne reālu problēmas risinājumu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-03-30 23:47 (saite)
Tavs talking point burtiski ir "žīdi ir pretīga, zaglīga ģilde un žēl, ka viņus vairs nelinčo". Es nezinu, vai tu tam tici, bet tu pilnīgi noteikti to saki, tā ir tava argumentācija.

Tas nav nekas unikāls Hitlera Vācijai. Absolūti VISAS tautas, ka jebkad nonāca kontaktā ar jūsējo, nonāca pie tieši tā paša slēdziena. Un vēsture par visiem šiem gadījumiem ir brīvi uzzināma priekš visiem, kas prot lasīt tālāk par The Giardian slejām.
Un tu, protams (kā jau žīds), kārtējo reizi melo un emo-demagoģē. Man nav žēl, ka kādu nelinčo. Linčošana ir sūdīgs mehānisms. Bet ar tautu, kas pilnībā ignorē citu tautu tiesību un morāles normas, uzskatot tās par "beneath them", jo sevi vērtē kā "augstāko rasi", kurai ir tiesības visas pārējās cilvēku rases turēt kās savus lopus, nav īsti iespēju sadzīvot. Pieļauju, ka tu tam piekristu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-03-31 00:39 (saite)
Tikai lieta tāda ka šāda ``augstākā rase`` ar šādām ambīcijām eksistē tikai antisemītu fantāzijās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-03-31 01:09 (saite)
Jums abiem patīk lietot vārdu 'fantāzijas'. Vai holokausts arī ir fantāzija? Vai "antisemītisms" nav jūsu slimās paranojas un īpašās tautas fantāzija? Vai krievi, kas saka "rusofobija" ģēlu saka vai tā ir fantāzija?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?