ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-03-05 11:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pērle
Gnidrologs:

/Otrkārt, sievietes imo nemēdz būt introverti. Vienkārši nekad. /

Arvien vairāk izskatās ka Gnidrologs nav redzējis sievietes.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dombrava
2023-03-05 21:25 (saite)
Es to nedomāju personīgi, minot slēptos intravertus. Lasu tavu cibu, tāpēc priekšstats ir, ka esi iekšupvērsts cilvēks.

Par slēptajiem tipiem.Ir tādi cilvēki, kas uz āru var šķist draudzīgi un runātīgi, bet viņiem vajag daudz klusuma un vienatnes, jo saskarsme nogurdina.

Es vidusskolā pārstāju runāt, jo tur neiejutos. Bet toreiz nebija tik populāri lietot vārdu ekstroverts/introverts. Tāpēc neuztveru tik sāpīgi, ja kāds grib to attiecināt tikai uz sevi, ok. Cilvēki parasti saka, ka esmu noslēgts cilvēks. Tad nu salīdzinājumā ar ko noslēgts.

Nemaz nenoliedzu, ka esi daudz noslēgtāks par mani, es jau nepazīstu tevi. Te jau nav sacensība, kurš lielāks vienpatis. Bet tas jau nenozīmē, ka nepastāv citi intraverti cilvēki, pat ja atšķirīgi no tevis, tai skaitā intravertas meitenes/sievietes.

Ir brīži, kad cibā uznāk muldamais, tad atkal noslēgtības periodi. Es uz stundu varu būt ekstroverts, ja tas saistīts ar darbu, bet pēc tam jādzer daudz ūdens, sāp vēders no pārpūles un vienatnē jāguļ 10 stundas. Ja šo tik atklāti stāstu svešam, tad jau pilnīgi intraverta neesmu:) Vervelēt nepatīk, bet ar tuviem cilvēkiem mēdzu reizēm runāt muļķības, bet pēc tam jūtu pretīgumu, ka tik daudz lieku vārdu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-03-05 23:12 (saite)
Tu laikam esi kaut kāds "balance poster". Vienmēr mēģini samierināt no nobalansēt potenciālu sraču kā laba māmuliņa. Ekstraverta pazīme. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?