ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-12-17 14:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izskatās
ka Masks tviterī vienkārši bija saskāries izsekošanas mēģinājumiem līdzīgiem kādi bija te sc. Reaģēja adekvāti. Neredzu problēmu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2022-12-22 10:59 (saite)
Cik saprotu, tie žurnālisti bija rakstījuši par ElonJet. Tāda ir realitāte, kuru citi grib ignorēt.

Man vispār tā plikā fanošana/diršana šķiet ļoti neproduktīva. Masks ir gudrs cilvēks, jo nav savu bagātību vienkārši mantojis. Protams, tā lielā mērā ir arī veiksme. Var kritizēt vienu vai otru viņa darbību un nav jau tā, ka viņš nekad nekļūdās. Taču tā attieksme, ka viņš ir idiots, kurš nezina, ko dara, ir pilnīgi garām. Pareizi uz to būtu raudzīties tā, ka uzņēmēji riskē ar to, ka izmēģina daudzas un dažādas riskantas lietas, cerībā, ka vismaz kāda no tām izrādīsies ļoti veiksmīga. Nav jāsagaida, ka katra viņa darbība būs perfekta un veiksmīga. Tieši otrādi, ir jāgaida, ka daudzas no tām būs neveiksmīgas, jo neviens jau šeit nezina veiksmes formulu (ja zinātu, tad jau to kāds būtu izdarījis).

Tas ir kā meta līmenis, ka pareizi nav visu darīt pareizi, bet atļauties darīt lietas ar nezināmu iznākumu – tādas, kuras daudzi uzskatīs par nepareizām, bet vismaz vienā gadījumā tās būs sekmīgas par spīti visiem kritiķiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?