ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-11-05 12:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Aktīvisti joprojām
//Vides aizstāvji bija pielīmējuši sevi pie asfalta vienā no Berlīnes ielām, un tādēļ ātrā palīdzība nevarēja savlaicīgi sniegt palīdzību kādai velosipēdistei, kura bija pakļuvusi zem betona maisītāja. Pēc nogādāšanas slimnīcā cietušajai tika konstatēta smadzeņu nāve.//

https://www.apollo.lv/7641403/vacijas-valdiba-pec-tragiska-negadijuma-bridina-vides-aktivistus?cx_testId=4&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=4&cx_experienceId=EX8131HYFEBK#cxrecs_s

Kamēr viņi iztērē paši sevi okej, bet nu sāk ciest citi cilvēki.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: Nepopulārs viedoklis
[info]gnidrologs
2022-11-06 16:03 (saite)
Jā, šāda konkurence ir ok. Taču šobrīd tā ir aizliegta, jo baltajiem nav tiesību būt patriotiem. Kā zināms, patriotisms neizbēgami novedīs pie shoah un tāpēc to jāpakaro. Baltajiem pienākums par sevi un savi vēsturi domāt tikai negatīvos apzīmējumos. Kolonizatori, rasisti, antisemīti un kas tik vēl ne. Būt lepnam par savu senču sasniegto vai aizstāvēt savas tautas intereses ir naida noziegums, ja to dara eiropas tautas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Nepopulārs viedoklis
[info]ctulhu
2022-11-06 18:26 (saite)
Sorry es neesmu tajā rasismā tik stiprs bet vai žīdi skaitās pie baltajiem? Nu piemēram ebreju magnāts ir kas - `` goju apspiedējs`` vai ``baltais apspiedējs``?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Nepopulārs viedoklis
[info]gnidrologs
2022-11-06 18:47 (saite)
Viņi identificējas kā baltie tikai tad, kad grib paust savu rasismu pret baltajiem tēlojot paškritiku. No šejienes arī fellow white people mēms. Nē, viņi neuzskata sevi par baltajiem un neidentificējas ar diasporas valsts pamatiedzīvotājiem. Traibālisms, kuru viņiem patīk kritizēt un apkarot Rietumos, pašiem piemīt vis augstākajā līmenī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: Nepopulārs viedoklis
[info]ctulhu
2022-11-06 18:29 (saite)
/Būt lepnam par savu senču sasniegto vai aizstāvēt savas tautas intereses ir naida noziegums,/

Nu tie sasniegumi gan ir visādi. Kad Susļiks lepojās kā viņi raganas dedzinājuši tad likumsakarīgi un pelnīti dabūja pa ausi, vispirms no manis un pēc tam no savas priekšniecības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Nepopulārs viedoklis
[info]gnidrologs
2022-11-06 18:48 (saite)
Nav svarīgi. Neviens nepārmet žīdiem par to ka viņi lepojas ar kanāniešu genocīdu. Ar ko grib, to lepojas. Svarīgi, ka visām tautām ir vienādas tiesības uz to.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?