ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-08-16 14:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Okej šitas ir saprātīgi
https://www.delfi.lv/news/national/politics/vac-parakstus-lai-saeima-varetu-ievelet-tikai-cilvekus-ar-augstako-izglitibu.d?id=54631348&utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1_UG83sDXDpHzoFWe0eOwE5Szah235yehcuc4p6p3OvC6oc21UP06z_Hs#Echobox=1660380237


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2022-08-16 19:29 (saite)
/bija jau noformējušies kā personības ar noteiktu iedeoloģisku ievirzi krietni agrāk./

Orientējoši kad? Jau beidzot videni?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-08-16 20:34 (saite)
Mūsdienu mediji, tajā skaitā izklaidējošie kā arī skolas, kas draudzējas ar visa veida papardes ziediem utml. + vecāki, kas uzsūkuši liberālismu ietekmē to kā bērni redz pasauli. Fakultātes ar specifiskām woke lietām to nostiprina ar smuki pasniegtu pseidozinātni, kas piešķir šiem uzskatiem leģitimitāti. Tāpēc jau visi šie NGO mēģina sadarboties ar valsts iestādēm, lai viņu propagandu varētu ienest cilvēku smadzenēs no ar vien jaunāka vecuma.

Nu un Govzeme savukārt, manā uztverē ir diezgan prasts, ne visai inteliģents cilvēks, taču mierīgi dabūjis augstāko izglītību un bijis pietiekami veiksmīgs šajā profesijā. Mani tas neizbrīna ne mazākajā mērā. Viens no iemesliem kāpēc man nepatika jurfaks, kuru pametu pēc trim ar pus kursiem (no pieciem tajā laikā) bija arī acīmredzamā kontingenta specifika. Interesantie cilvēki pārsvarā atsijājās, bet palika diezgan pastulbi, bet mērķtiecīgi zubrilas/karjeristi, ekstraverti pakaļlaižas, kam patīk daudz runāt un kurus negarlaiko ņemšanās ar samērā vienmuļo rakšanos tiesību normā un to interpretēšanu formālos papīros. Smalka inteliģence šajā profesijā nav vajadzīga, tikai pietiekami augsts IQ (pāri pa 100tam vismaz), spēja zubrīt un pietiekami daudz bezkaunības, lecīguma. Govzemei tieši atbilstoša profesija. Vot tev i izglītība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-08-17 00:13 (saite)
/Tāpēc jau visi šie NGO mēģina sadarboties ar valsts iestādēm, lai viņu propagandu varētu ienest cilvēku smadzenēs no ar vien jaunāka vecuma.
/

Ugu, precīzi kā viens cits NGO pavaids- baznīcas :)

/bet mērķtiecīgi zubrilas/karjeristi, ekstraverti pakaļlaižas, kam patīk daudz runāt un kurus negarlaiko ņemšanās ar samērā vienmuļo rakšanos tiesību normā un to interpretēšanu formālos papīros. /

Nu jā tur ir jāpatīk birokrātijai un protokoliem, specifisks sklads.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?