ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-01-26 13:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
DisonanCe
Zazis man regulāri piesienas ka es komunicējot ar lietotāju ``gnidrologs``.

Šajā sakarā es uzdevu Zazim sekojošu jautājumu, nopublicēšu šeit arī:

Okej par ``bff`` man tev zazi ir tikai viens jautājums: Ja tu tik ļoti uzbrauc man par komunicēšanu ar lietotāju ``gnidrologs`` tāpēc ka šams esot agresīvs un rakstījis draudus citiem cilvēkiem, tad kā tu lūdzu izskaidrotu savu komunicēšanu un čupošanos ar lietotāju ``bauda``, kurš ir daudzkārt agresīvāks un izteicis/ uzrakstījis būtiski vairāk draudu citiem cilvēkiem?

šis ir jautājums uz kuru Zazis reaģēja, maigi sakot, emocionāli.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeltens
2022-01-27 07:08 (saite)
Piemēram, tipisks salmu vīra piemērs ir, ka vegāni un zaļie ir automātiski par degrowth, pret AES un kā tādi krišjāņi gribētu dzīvot viensētās. Šī bija jūsu ar extranjero pozīcija daudzos jo daudzos kašķīgos komentāros zaža žurnālā. Bet tas vienkārši neatbilst ne patiesībai, ne elementārai loģikai. Būt pret indusstriālo lopkopību nenozīmē būt pret ekonomikas attīstību, tur var būt visādi, par ko viņi arī sacepās. Pasaules ekonomika, par laimi, nebalstās uz lētām desām, lai to trūkums nozīmētu automātisku atgriešanos viensētā.
Also - zazis par vegānismu pārsvarā raksta savā žurnālā, nevis nāk komentēt zem Taviem ierakstiem par AES, ka labāk gooo vegooon, vai ne?
Es, piemēram, parasti priecājos, ja kāds man iekomentē, un daudz nebēdāju, ja tas koments ir kaut kāds pārāk patronising, viszinīgi tēvišķā tonī izteikts aplams viedoklis. Man tiešām tas netraucē. Bet es saprotu, ka cilvēkus ar testosteronu tas pamācošas tonis var kaitināt (pati dzīvoju ar 2 tādiem). Ja Tu lien svešā baznīcā ar saviem pātariem jeb “pierādīt oponenta argumentu nepareizību” un neatstājies, kad to lūdz, tad nav ko brīnīties par “toksisku vidi” pēc tam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-01-27 10:58 (saite)
Viņiem dažreiz drusku sajūk secība - nu tas ir vispirms grib iznīdēt lopkopību un pēc tam domāt ko darīt. Nu vai pareizāk sakot viņi ir izdomājuši ka pierunās citus neēst gaļu.

/zazis par vegānismu pārsvarā raksta savā žurnālā, nevis nāk komentēt zem Taviem ierakstiem par AES, ka labāk gooo vegooon, vai ne? /

Nu tas ir tā kā ja es pie sevis rakstītu ka vajag ēst tikai steikus un neko citu un vispār visi pārējie ēd nepareizi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2022-01-27 11:06 (saite)
/tad nav ko brīnīties par “toksisku vidi” pēc tam./

Tā toksiskā vide ja es kkur pieminēju bija domāts vairāk par lietotāju ``bauda`` un viņa aktivitātēm, šajā sakarā es aicināju cilvēkus kas šo pazīst, ieskaitot Zazi pieņemt mērus lai tas izbeidzas, noorganizēt ārstēšanu ja nepieciešams utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?