jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
Piemēram, tipisks salmu vīra piemērs ir, ka vegāni un zaļie ir automātiski par degrowth, pret AES un kā tādi krišjāņi gribētu dzīvot viensētās. Šī bija jūsu ar extranjero pozīcija daudzos jo daudzos kašķīgos komentāros zaža žurnālā. Bet tas vienkārši neatbilst ne patiesībai, ne elementārai loģikai. Būt pret indusstriālo lopkopību nenozīmē būt pret ekonomikas attīstību, tur var būt visādi, par ko viņi arī sacepās. Pasaules ekonomika, par laimi, nebalstās uz lētām desām, lai to trūkums nozīmētu automātisku atgriešanos viensētā.
Also - zazis par vegānismu pārsvarā raksta savā žurnālā, nevis nāk komentēt zem Taviem ierakstiem par AES, ka labāk gooo vegooon, vai ne?
Es, piemēram, parasti priecājos, ja kāds man iekomentē, un daudz nebēdāju, ja tas koments ir kaut kāds pārāk patronising, viszinīgi tēvišķā tonī izteikts aplams viedoklis. Man tiešām tas netraucē. Bet es saprotu, ka cilvēkus ar testosteronu tas pamācošas tonis var kaitināt (pati dzīvoju ar 2 tādiem). Ja Tu lien svešā baznīcā ar saviem pātariem jeb “pierādīt oponenta argumentu nepareizību” un neatstājies, kad to lūdz, tad nav ko brīnīties par “toksisku vidi” pēc tam.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?