ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-01-25 17:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Citējot lietotāju az:
//labā ziņa, ka, kamēr te pāris dižgari, kas zinātnei nav pat blakus stāvējuši, spļauj virsū 99% klimata pētnieku atziņām, pasaulē kritiskā masa jau ir sasniegta, un cilvēki saprot. ļoti cerīgs lielākais jebkad survey - over half the world's population holyshit - kas aptver 50 valstis un arī tos, kas jaunāki par 18:
UNDP's "Peoples' Climate Vote" reflects over half the world's population after results processed by the University of Oxford. Sixty-four percent of people believe climate change is a global emergency, despite the ongoing COVID-19 pandemic. When it comes to age, younger people (under 18) were more likely to say climate change is an emergency than older people. Nevertheless, other age groups were not far behind, with 65% of those aged 18-35, 66% aged 36-59 and 58% of those over 60, illustrating how widely held this view has become.

ne gnidr, ne extran nekad savās dzīvēs vairs neko nespēs ietekmēt politiskā līmenī, viņi ir aizejošais laiks, so let them go//

kur ir problēma ar šo citātu:

Tajā ko az šeit pieved ir pētīts cilvēku viedoklis - kas kam tic. Tas ir interesanti no soc. un soc. anthro viedokļa bet tas neko nepasaka par to vai tas kam tie cilvēki tic ir reāls. Varbūt ir, varbūt nav. Agrāk 90+ % cilvēku ticēja, pardon, dievam. Tāpēc tas ir reāls? Nē. Tas, kam cilvēki tic ir atkarīgs no daudziem faktoriem, kur ticēšanas objekta esamība ir tikai viens no tiem.

Cita lieta ir mērījumi - temperatūras, vidējās temperatūras, okeānu pH, ledāju laukuma utt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2022-01-25 22:10 (saite)
Nu jā šitajā tēzē balstās mans points ka baznīcas un to vadītāji nevar būt līderi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-01-25 22:52 (saite)
Tieši otrādi, bet tas nav par tēmu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?