ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2021-11-20 00:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Katoļi un sekss
Radās sekojošs jautājums- par katoļiem, seksu un grēksūdzēm:

Viņiem tipa katrs pārskata periodā bijušais sekss pilnībā jāapraksta jo sekss as sač skaitās grēcīgs jeb jāapraksta tikai kaut kāds neordinārs sekss un ja jā vai tad viņiem ir instrukcijas, kas atskaitē jāietver un kas nē?

/Derētu kāda katoļa komentāri/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2021-11-21 12:06 (saite)
Tev tomēr ir drusku tāds hunveibina piegājiens un tieksme uz kaunināšanu, tā arī ir lieta kuru netolerēju. Gnidram savukārt es daudzas reizes esmu stāstījis ka viņš savā galvā ir izdomājis kaut kādu realitātei neatbilstošu sievietes tēlu kuru tad arī mēģina kritizēt. Ieteikums Gnidram ir - iepazīties realitātē ar šī dzimuma cilvēkiem, moš mitoloģiskā domāšana pāries.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2021-11-21 12:08 (saite)
pateikt cilvēkam, ka viņa uzvedība ir nepieņemama, lai pārtrauc, tā ir kaunināšana, ko tu netolerē? wow ar tevi jo tālāk jo tālāk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-11-21 12:11 (saite)
Man nevajag lai pārtrauc, pats muļķības pateiks, pats arī smieklīgs būs, es neesmu sniegpārsliņa, mani nevar aizvainot, aizvainojamais nodils.

Aizvainotāju vajag izsmērēt pa sienu vai ignorēt, visādi tur lūgumi pārtraukt ir vājuma izrādīšana un kultivēšana, vājums ir slikti - atkal, abiem dzimumiem.

Biezāku ādu un vairāk veselīga pohujisma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2021-11-21 12:18 (saite)
Un vēlreiz. Man nav tāds kritērijs `` uzvedība nepieņemama``, ir tikai izteikumi kuri ir pareizi vai aplami un es varu pateikt kāpēc. Mizogīnija ir aplama.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?