ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2021-11-20 00:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Katoļi un sekss
Radās sekojošs jautājums- par katoļiem, seksu un grēksūdzēm:

Viņiem tipa katrs pārskata periodā bijušais sekss pilnībā jāapraksta jo sekss as sač skaitās grēcīgs jeb jāapraksta tikai kaut kāds neordinārs sekss un ja jā vai tad viņiem ir instrukcijas, kas atskaitē jāietver un kas nē?

/Derētu kāda katoļa komentāri/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2021-11-21 00:51 (saite)
Laulību institūcija nav sevi pierādījusi strādājam lol? Nepazemo sevi publiski, zinu, ka neesi TIK stulbs/traks kā dažreiz aiz spīta izliecies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-11-21 00:58 (saite)
Laulību institūcija strādā, bet viņai ir konkrēti defekti kurus cik es saprotu tagad cilvēki domā kā izlabot, tāpēc projektē partnerattiecību likumus un tml.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-11-21 01:35 (saite)
Kādi defekti? Kas tie par cilvēkiem, kas mēģina "labot"? Pagaidām vienīgie "labotāji" ir ultra kreisie, kuri tieši tā pat kā boļševizmā ir pēdējie cilvēces atkritumi un haosa aģenti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-11-21 01:45 (saite)
Kādi defekti?

Apmēram tas kas tev nepatīk - piespiedu atkarība no dažādām virs indivīda esošām institūcijām, gk ``sabiedriskā doma`` kas tad lien cilvēku guļamistabās. Mēs ātri aizmirstam sūdus no kuriem esam [formāli] tikuši vaļā, piemēram nicinājumu pret sievieti ar bērnu, bez veča, nicinājumu pret cilvēkiem kas šķīrušies, cilvēkiem kas nepiesaka savas attiecības Lielajam Brālim utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2021-11-21 01:48 (saite)
Also mazliet sīkāk defektus apraksta lietotājs ``neraate`` vakar 18:18 šajā debatē, tikai tas ir specifiski katoļu izpildījumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?