ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2021-11-20 00:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Katoļi un sekss
Radās sekojošs jautājums- par katoļiem, seksu un grēksūdzēm:

Viņiem tipa katrs pārskata periodā bijušais sekss pilnībā jāapraksta jo sekss as sač skaitās grēcīgs jeb jāapraksta tikai kaut kāds neordinārs sekss un ja jā vai tad viņiem ir instrukcijas, kas atskaitē jāietver un kas nē?

/Derētu kāda katoļa komentāri/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]covid_19
2021-11-20 17:05 (saite)
ok, tev sanāk ārlaulības attiecības, tu brīva, vinš brīvs, bet čikibriki regulāri, bet bez popa svetības

kā ar grēksūdzēm? nestāstīt, ko nenožēlo vai neiet uz grēksūdzēm ar risku degt elles ugunīs par ielas šķērsošanu pie sarkanās gaismas, vai kp tamlīdzīgu ar doto afēru nesaistītu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-11-20 17:07 (saite)
Man šķiet ka tev derētu piedomāt pie jautājuma formulējuma, nehuja nevar saprast.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2021-11-20 18:18 (saite)
pavisam vienkārši - tu dzīvo grēkā. ja nenožēlo, pie grēksūdzes nav ko darīt, bet tad arī attiecīgi ir lietas, kas tev ir liegtas (Dievmaizīte piemēram) tieši tā pat skaitās, ja katoļi nav laulājušies basnīcā, bet sareģistrējušies zagsā.

nav tāda ja/ja. tu vai nu esi žēlastības stāvoklī (ar piedotiem grēkiem, nomazgājies grēksūdzē) vai esi grēcīgā stāvoklī. un pilnīgi vienalga, kurš grēks bija kādā secībā, cik to kopā ir u,tml, saistībā ar kādu afēru vai kuru no desmit baušļu pārkāpšanu.
jo vispār jau grēksūdzi var arī nepieņemt un grēkus neatlaist, ja neizprot nodarīto, negandarī vai nenožēlo. tieši tik vienkārši un sarežģīti. ja reiz par seksu - tu vai nu dzīvo šķīstībā un atturies no seksa, vai esi laulībā, vai dzīvo grēkā. viss. citi varianti nepastāv un šajos ierakstās visas situācijas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?