ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2021-09-28 19:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par blablabla
/https://jauns.lv/raksts/bizness/464436-bla-bla-bla-greta-tunberga-raksturo-pasaules-lideru-solijumus/

es tikai vēlējos uzjautāt vai no Grētas un viņas domu biedru puses ir tipa arī blablabla vai kaut kas vairāk?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2021-09-29 21:16 (saite)
Ja vien tu tam alkatīgajam neparādi ka reāli viņš zaudē nevis iegūst. Nu kā ar tiem naftiniekiem - a) problēma ar CO2 pastāv lai kā tu lobijotos, atmosfēras sastāvam uz lobijiem un kampaņām ir nospļauties un augstas taburetes. Viņi to zina b) tā nafta tāpat kaut kad beigsies. c) esošo naftu var pārdot dārgāk nevis kā kurināmo bet kā ķīmisko izejvielu. Ja kurināmais [enerģijas avots] ir cits, solārais, nukleārais.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-09-29 21:24 (saite)
Man ir stipras aizdomas, ka ExxonMobil jau sen ir aprēķinājis, kas viņiem īstermiņā (lasīt: akcionāru dzīves laikā) ir visizdevīgākais, un to arī dara.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-09-29 21:28 (saite)
Mjā bet ko tie akcionāri darīs Veneras tipa atmosfērā? [ Okej tās ir drusku sabiezinātas krāsas, lai gan attālākā nākotnē vrb arī nē ja CO2 emisija turpinās] Un kā jau te gnidrologs minēja šādas ļoti bagātas ģimenes ir senas. pat ja atmetam cerību uz MU un visas šīs lietas, tad viņi domā tālu uz priekšu par saviem pēcnācējiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-09-29 21:39 (saite)
"pat ja atmetam cerību uz MU un visas šīs lietas, tad viņi domā tālu uz priekšu par saviem pēcnācējiem."

Nu reāli izskatās, ka nedomā gan. Vai arī domā tikpat pragmatiski par nākotni: tā kā pēcnācēji mantos "Marsa imperatora" titulu, vai par dzimtas sarausto naudu atvērs raktuves asteroīdu joslā un paši baudīs dzīvi mākslīgās oāzēs, tad par Zemes klimata nākotni var nospļauties gan savā, gan savu tiešo pēcnācēju vārdā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-09-29 21:42 (saite)
Okej varētu būt tāda domu gaita, bet tad atkal ir vērts iepelnīto naudu sākt ieguldīt šajās marsa un asteroīdu izpētes programmās nevis joprojām tupa kurināt nost naftu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-09-30 08:02 (saite)
Nu, tas jau no manas puses bija vairāk jociņš par tiem Marsa imperatoriem un asteroīdu raktuvēm. Ko īstenībā domā ExxonMobil akcionāri, mēs nevaram zināt un nav nemaz tik svarīgi. Būtiskais ir tas, ka ar tiešu kaitniecību viņi nodarbojas jau 32 gadus. Sekas šobrīd varam baudīt pilnā apmērā, jo kā lai demokrātiskas valdības efektīvi risina šo problēmu, ja climate change denial jau ir kļuvis par ikdienišķu politiskās skatuves sastāvdaļu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?