ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2021-06-03 00:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Privilēģijas.
Es domāju ka tie cilvēki kuri apzināti atsakās no vakcinēšanās pret bīstamām slimībām, piemēram covid-19 bez medicīniska pamatojuma ar to paši atsakās no brīvības un privilēģijām. Nu okej viss godīgi - paši atsakās, paši nedabū. Tikai tad nav skaidrs par ko viņi raud? [Jautājums radās regulāri lasot iekš FB kā šīs nabaga nevakcinētās sniegpārsliņas tagad tiekot diskriminētas. Lieki teikt, ka sienpārsliņas ir visādi garīgumā un ezotērikā sagājuši tūdaliņi.]


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2021-06-04 22:19 (saite)
Es neuzskatu, ka eksistē kaut kādi eksplicīti "jaunie pasaules valdnieki", bet vispārīga universalizējoša-totalitāristiska tendence, kur (lielākoties) jauni, gaiši un visādi citādi kvalitatīvi, bet caurcaurēm ideoloģiski kompromitēti prāti nespēj aiziet gulēt, kamēr visi nedara un nedomā pēc viņu diezgan odiozā šablona, tiešām ir novērojama un es pavisam neesmu par to sajūsmā.

Ko tur var iesākt, nesaceļot vēl lielāku postu un haosu, es nezinu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-06-04 23:19 (saite)
Apmēram tā. Nav jau tā, ka es kādu Moriartiju centrā imaginēju. Tomēr jāņem vērā, ko šīm tendencēm ir saknes un jaunie, gaišie, bagātie tos neģenerē tikai paši. Krietni lielāka ietekme ir old money/new money un subversīvām ideoloģijām, kas ir ļoti jaunas un radušās ļoti konkrētu cilvēku uzraudzībā, nevis tā pat vien stihiski. Jālokalizē centrus, vislabāk ar money trail palīdzību un jāsaprot kas tie ir un kādu motīvu vadīti. Kamēr mēs guļa un sakām "ko var iesākt", tiek audzināta vesela progresīvo jauniešu paaudze, kas tik pat labi kā mani tā tevi uzraus lampas stabā vai vai labākajā gadījumā liks nēsāt "dunce hat" un nožēlot grēkus. Nedrīkst ļaut šim absurdam atkārtoties pēc tam, kad mums jau bijusi ar to vismaz viena pieredze nesenā pagātnē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?