ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2020-11-12 22:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
humors
Nekāds humors nav labāks par reālo

Tātad:

Džihādistu grupējums islāma valsts sarīkojis sprādzienu protestējot pret prav. muhameda karikatūrām.

Kur?

Nu protams Saūda Arābijā :D

Ugu tā ir tā vieta kur viņi no rīta līdz vakaram zīmē muhameda karikatūras:D

Garzemi

https://jauns.lv/raksts/arzemes/413591-islama-valsts-spradzienu-sauda-arabija-sarikojusi-praviesa-muhameda-karikaturu-del


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2020-11-13 22:47 (saite)
Un pie iepriekšējā vēl viens apsvērums: Tajā pusē arī ir bagāti manipulatori, visādi šeihi, tā pati Saūdu dinastija un tā tālāk. Viņi tā ļausies kontrolēties? Un visādas pašpasludinātas ``kalifātu `` bandas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-11-14 01:26 (saite)
Visi tie TA vai Āfrikas warlordi ir pilnīgas šepkas uz globālās ģeopolitikas fona. Viņiem nav ne tehnoloģiju, ne militārais ne know how potenciāls, lai būtu par patstāvīgiem spēlētājiem. Ja globālistu kabala gribētu, varētu viņus iznest nedēļas laikā. Viņiem tiek ļauts pastāvēt, jo viņi ir labs instruments karā ar Rietumiem, kas ir to vienīgais reālais pretinieks. Ķīna pagaidām ir pati par sevi. Globālistiem pat izdevīga, jo arī ar potenciālu iedragāt Rietumu valstu neatkarību. Tāpēc jau pagaidām pat mēģina sadarboties, kā tas ir uzskatāmi redzams ar Deep State iekš ASV. Tramps ļoti neērts arī dēļ sava America First, kas globālistiem ir antitēze. Ar Ķīnu iestāsies cita attiecību fāze, kad Rietumi būs pilnībā zem vienotās kontroles un tautām atņemta jebkāda suverenitāte un personīgās brīvības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?