ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2020-10-24 22:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hihihi
Vegāni [tie kuri ir dzīvnieku tiesību aktīvisti]: dzīvība svētums nedrīkst lietot sirdsapziņa ....
Prolaiferi [karojošie abortu pretinieki]: dzīvība svētums nedrīkst lietot sirdsapziņa.....

Tik tālu jauki.

Amizantais [tas kas izsauc ķiķināšanu] šajā ainavā ir tas, ka parasti vegāni NAV prolaiferi [un otrādi]. Tās ir dažādas, antagoniskas nometnes.

Tas tikai parāda cik līdzīgi mehānismi vada arī to kas pirmaj;a brīdī izskatās antagonisks.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2020-10-26 15:28 (saite)
Ja es kaut koi baisi nejaucu tad morālspiegšana bija kāreiz par skolnieku iepazīstināšanu ar kontraceptīviem un to lietošanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-10-26 15:56 (saite)
Ja pareizi atceras no propagandas rakstiem tēvēnetā. Visi šie tenneciozie raksti par Poliju ir blatanta propaganda, kas tiek taisīta uz pasūtījuma kopš laikiem, kad poļi atteicās atvērt sava robežas galvu griezējiem. Pa šolaiku jau bijuši ļoti daudz sviesta no visādiem globālistu izdevumiem kā Polijā un Ungārijā atdzimst nacisms, tumšie gadsimti etc.etc. Garlaicīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-10-26 15:58 (saite)
Protams es pieļauju ka ir gana daudz propagandas, bet nu šitie likumi par kuriem ir srtačs tur ir pieņemti, fakts uz sejas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-10-26 16:24 (saite)
Viņu sabiedrība ir mazāk degradēta, jā. Wokeshit zarazai ir grūtības aplipināt bijušos sarkanos reģionus. Un par to, ka viņi neļauj uzzināt kā rodas bērni ir garantēti meli. Noteikti kāda papardes zieda tipa programmu atcēla tālākai promōcijai un woke kultisti tāpēc trako tā pat kā Ungārija tie paši goblini trakoja par Sorosa baznīcas apturēšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-10-26 16:30 (saite)
Nu kā redzams viņu sabiedrība ir nevis mazāk degradēta bet vienkārši ar cita veida tarakāniem. Viena vaida tarakāni ir teiksim pārāk liela aizraušanās ar visu par un ap seksualitāti otra veida - šī te tikumība. Kas sliktāk? Nu šīs te tikumības negācijas mēs jau zinām, vēsturiski, mans linkums atkārtoties, reku te kolēģi jau minējuši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-10-26 17:38 (saite)
Es esmu runājis tieši par šiem rakstiņiem, prasījis afirmāciju no poļiem (vienā forumā, kur uzturos ir vairāki desmiti aktīvu poļu lietotāju un tur ir pat speciāls samērā aktīvs treds par Poliju). Viņi tur vnk ieņirdz par visiem šiem smieklīgajiem mītiem, īpaši jaunu par Poliju kā kaut kādu neopuritāņu zemi. Kopumā sabiedrība ir tā pat diezgan liberastiska un kristīgums lielai daļai ir formāla lieta, vienkārši nav tā histēriski sātaniskā purga tā iesūcināta cilvēku apziņās kā Rietumos. Sabiedrība IR konservatīvāka un ir lielāks respekts pret tradīcijām un common sense lietām, kas labi kalpojušas par vadlīnijām gadu simteņiem. Agresīvs poststrukturālisms un nominālisms tā pat ir modē starp urbānajiem liberāļiem, bet nav tik dominants. Tieši tā pat fundamentālisms un puritānisms ir fringe. Cilvēki pārsvarā liekas vienkārši normāli, kaut kas tuvāk tam, kas bija Rietumos pirms wokisma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-10-26 17:45 (saite)
Tas viss būtu OK, runa ir tieši par šiem aplamajiem likumiem abortu tēmā, konkrēti ja abortu nedrīkst veikt embrija defektu dēļ - tas ir nonsenss

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?