ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2020-08-25 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mediņš tātad.
Nebūvējot nekādas versijas un nedebatējot par ideoloģijām es tikai lasu šo:

//"Šeit neviens nevar teikt - neiešu peldēties, neiešu lūgties... Šis ir pirmais noteikums - mēs visu darām kopā."//

ko ir teicis viņš pats.

Un viņš domā ka tas ir okej?

srsly?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2020-08-26 01:23 (saite)
Kopības sajūta un variants ``ir ar ko parunāt/ tevi uzklausa`` noteikti ir okej un tāpat man nav nekas pret saprātīgām prasībām, piemēram neienest mītnē šmigu un būt tīram es te vairāk par tādām prasībām kas ir notrulinošas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-08-26 01:32 (saite)
Neredzu kāpēc tas viss būtu notrulinoši, ja vien tu neuzskati, ka visi tie knariņi ir kaut kādi superapdāvionāti ultraintraverti. Otra lieta, kā jau minēju, ir disciplinēšanas taktika, kas vēlakā dzīvē var palīdzēt būt disciplinētiem ar patstāvīgi. Eks armijniekiem vai eks sportistiem tas tieši bieži izpaužas - augstāka, nekā vidējam aritmētiskajam, spēja savākties arī ja negribās. Lutināšana noved pie pretējā, tāpēc šeit jau nu kā reiz tiek piemērots psiholoģijas 101. Kolektīvisms, savukārt, bieži tiek lietots, lai cilvēciņi iemācītos ne tikai paši par sevi domāt, bet rast komandas sajūtu. Arī spēju būt atbildīgam citu priekšā, ne pievilt savējos (tāpēc laikam tie darbi, kuri ievilkušies, ja kāds pārāk bremzējis - klasiska disciplinēšanas metode armijā).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-08-26 01:38 (saite)
Es domāju ka atslēgvārds tam visam ir saprātīgums. Noteikumi, OK, stingri noteikumi arī OK ja tie ir saprātīgi, nevis ``tāpēc ka tāpēc``

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2020-08-26 01:40 (saite)
Beeet šitas ko viņš saka ``Mācītājs paskaidro, ka Bruknā ir ļauts dzīvot bērniem šeit ar norunu - "nav atsevišķa dzīvesveida, viss tiek darīts kopā.`` ir perebors, jā var būt kopīgas lietas bet vienatne, savs laiks un sava vieta ir nozīmīgi ja viņi tiešām grib palīdzēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-08-26 02:15 (saite)
Nav perebors, ja iet runa par narkomānu ārstēšanu. Paši savā intīmajā liberastijā viņi jau var arī tā pat uz ielas dzīvot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?