ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2019-10-08 14:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja pasēž un padomā
Tātad kā izskatās šeit vairākkārt aprunātās planētas atmosfēras sastāva izmaiņu problēmas risinājums:

Es te pamatā runāju tikai par jau esošām tehnoloģijām tāpēc ne par perspektīvo kodolsintēzi un kosmiskajām saules elektrostacijām.

1) Zemes un ūdens transports - elektriskais. Akumulatori un elektromotori + elektriskais dzelzceļš. Jūras transports lielu kuģu gadījumā - atomdzinēji. Paliek gaisa transports, bet tas dod relatīvi mazu ieguldījumu + perspektīva ir hidrazīns vai ūdeņradis kādā kompaktā formā - metālu hidrīdi, elektrolīze.
2) Elektrostacijas - AES, brīderi.
3) Organizatoriskie/ juridiskie pasākumi - ierobežot mārketingu.

Ar šito pa lielam vajadzētu pietikt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2019-10-09 11:31 (saite)
Kartē tad iebaksta nevienam publiski nezināmi cilvēki pelēkos uzvalkos un paralēli top izstrādāta t.s. aizvēršanas kaskāde, t.i. inscenēti nelaimes gadījumi, feiki teroristu grupējumi kurus pēc tam tipa vajā un tā tālāk. Protams problēma ir tajā kā mūsdienās plaša mēroga slepenas operācijas izveikt ir aizvien grūtāk, tehnisku iemeslu dēļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2019-10-09 12:21 (saite)
Pārvērst to pasākumu par "slepenā Ādolfa" spēli globālā mērogā neatrisina nevienu sākotnējo problēmu, un uzaudzē tam pa virsu pamatīgu "lack of accountability" slāni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2019-10-09 12:30 (saite)
Vispār jā ja tas pieaugošais cilvēku skaits lietos atomenerģiju un pārvietosies ar elektrisko transportu, tad es domāju ka skaita pieaugšanu dabisko novērsīs dzīves līmeņa celšanās. Tie paši iemesli kas ir palēninājuši vairošanos Eiropā bez kādām specoperācijām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?