ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2019-07-21 12:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man šķiet, ka kritizējot stāvokli ar dzimumu līdztiesību mēs neizbēgami nonākam pie citu kultūru, paradumu un dzīvesveidu kritikas, nu tādā nozīmē ka paradumi un dzīvesveids jau veido kultūru un ja mēs nostājamies opozīcijā teiksim pret to kā viņi dara, tad tā ir opozīcija pret viņu dzīves veidu. Kas ir svarīgāk - kultūru diversitāte vai cilvēku pamata tiesības?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2019-07-21 15:47 (saite)
P.S. atceramies, ka cilvēki muka arī no 3. reiha un no PSRS un mūk no ziemeļkorejas, mūk uz vietām kur netiek sekots tām mācībām un ideoloģijām kuras bija pamatā minētajiem režīmiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-07-21 16:24 (saite)
Jāatceras, ka cilvēki, kuri muka no šīm vietām, jo negribēja būt daļa no reiha, sovoka vai kāda cita modernistiski sātaniskas sistēmas. Absolūtā mažoritāte tuvo austrumu un āfrikas "bēgļu", nebēg. lai pamestu islamu un savu bronzas laikmeta klanu kultūru, bet uzstājīgi nes to sev līdzi un vēlas, lai tās noteikumiem pakļautos vietējie. Islams ir agresīvi ekspansīva ideoloģija, kas netolerē "citu" jau doktrināli saknē (atšķirībā no kristietības, kas ir inherenti iekļaujoša).

No Reiha un PSRS bēgošie, nevēlējās ieviest reiku un psrs destinācijas vietās, diametrāli pretēji, viņi nekad nevēlējās ne ar ko tādu vairs saskarties.

Diez kā tagad jūtas eks sovoka pārbēdzēji daudzās Rietumu valstīs, kur nesenajos laikos ar vien lielāka tendence uz līdz sāpēm pazīstamajiem sovoka realitātes štampiem. Tāpat bēgļi-apostāti no islama valstīm, kas sāk saskarties ar galvu griezējiem nu jau "civilizētajās" valstīs, jo tas ir tik tolerantas pret visiem grūtgalvīšiem, kam nav balta ādas krāsa. Gaad Saad par to diezgan daudz komentē jūtūbos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?