ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2019-04-13 01:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ienācā prātā:

Viņi saka:

1) [kad šiem iebāž degunā piemēram baznīcu noziegumus] nujā nu nevar jau vērtēt to kas tur notika pēc šodienas kritērijiem, bija citi laiki, citāda sabiedrība

2) [kad jāoponē idejai par progresu] nav nekāda progresa viss ir tāpat kā bija blablabla cilvēka daba blabla nemainīga....


Pretrunu redzam? Redzam.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2019-04-13 19:11 (saite)
Ja viss bija tik sūdīgi, tad Rietumu civilizācija nebūtu dominējošākā un sakārtotākā civilizācija visā pēdējo laiku vēsturē. You have to take good thing with bad things. Es nesaku, ka viss ir bijis ideāli, jo tā nekad nav un nebūs. Cilvēki ir wicked grēka kamoli un to sabiedrības tāpat. Katā ziņā es vienmēr došu priekšroku ideoloģijai/dokrtrīnai, kas šo faktu atzīst un strādā tieši pie tā, lai mazinātu šī grēcīguma slikts efektus, audzinātu cilvēkus. neesmu redzējis labāku alternatīvu mūsu platuma grādos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2019-04-13 23:22 (saite)
Es te demonstrētu analoģiju ar vāciju, tā ir plaukstoša attīstīta valsts, ibo tika pāri nacismam. Tieši tāpat rietumu civilizācija ir plaukstoša un attīstīta, jo tika pāri baznīcu dominancei. Kā redzi sabiedrības kur tam netika pāri, piemēram islāmiskās, ir mazāk attīstītas. Ķīna tika pāri, strauji attīstās. Krievijā recidīvs (PB), krievija švaki attīstās. Okej Japāna ieņem īpatnēju vietu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-04-14 02:57 (saite)
Rietumu civilizācija un Vācija plaukstošas?
HAHAHAHAHA
Nemaz nerunājot par pirmsteču sastrādātajām bagātībām, kuras šobrīd šie komunisti un diegabikši triec nost uz nebēdu un noveduši savu valstu tautas permanentā parāda ekonomikā, augļotāju/baņķieru verdzībā. "Tika pāri" kristietībai un nomira, tāpat kā nosprāga Roma, kad "tika pāri" savām tradicionālajām vērtībām un kļuva liberāli "progresīva".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?