ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-07-09 23:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā tas ir ar psihiatriju
Konservatīvie plaši pārstāv uzskatu ka piemēram transseksalitāte un arī dažādas seksuālās orientācijas ir psihiskas novirzes. Jo, kā transpersonu gadījumā cilvēka pieredze un jušanās neatbilst viņa anatomiskajai uzbūvei. Tas ir - cilvēks uzskata/ pieredz to , kā nav. Psihiska novirze. Nu tāpat kā kad cilvēks jūtas Napoleons vai eņģelis. Labi, tik tālu skaidrs. Jautājums - kā šādā aspektā šie paši konservatīvie reaģē uz citiem cilvēku uzskatiem/ jūtām/ pieredzi par to kā nav - tas ir visu veidu reliģisko un mistisko pieredzi. Ja konservatīvie ir godīgi tad arī šis viņiem jāklasificē pie psihiskām novirzēm aiz tiem pašiem iemesliem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2018-07-10 12:04 (saite)
Otra nianse - reliģijas bieži ir neētiskas: pazemības, paklausības idejas, kungu-kalpu modelis, vainas apziņas kultivēšama. LGBT šitas nepiemīt, tur ir visa parastā sek. hum. ētika - attiecības pēc vienlīdzīgas norunas u.c. parastie humānisma principi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-07-10 13:07 (saite)
LGBT pīpļi pamatā ir deģenerāti un slimnieki, kuriem vajadzētu palīdzēt vai katrā ziņā nedot nekādu platformu izrādīt savus dēmonus un normalizēt (nu jau pat mācot par to cik tas cool pirmsskolas vecuma bērniem). To pierāda gan viņu piekoptais dzīvesveids, kas pārsvarā ir pašdestruktīvs gan viņu estētiskā uzvedība. Paskaties tos praidus, kas notiek progresīvākās zemēs, nekā Latvija. Viņi it kā burtiski cenšas apstiprināt to stereotipu, ko par viņiem vienmēr veidojuši konservatīvi kristieši. Chic tracts par Sodomu un Gomoru IRLā. Es kaut kur redzēju, ka viņi visā tajā orģijā iesaistīja 10-12 gadīgu puiku, kas gandrīz kails dejoja striptīzu, tverkoja dibenu un tādā garā. Visi baigi priecājās un slavēja. Pie reizes vēl pastiprinot to, ka gejiem ir palielināta tieksme uz pedofiliju.

Ā pgaidi, es atcerējos, ka priekš tevis nekrofīlijas piekopšana arī skaitījās pilnīgi normāla lieta. Skip it.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-07-10 13:37 (saite)
Hm.

Atkal - es exakti visu šajā tekstā varu attiecināt uz reliģijām.

Deģenerāti un slimnieki- jā gadās, sk vēsturi + regulāros vardarbības t.sk. seksuālās vardarbības skandālus.

Nedot nekādu platformu izrādīt un normalizēt savus dēmonus - jā es esmu pret jebkādu reliģijas saskarsmi ar bērniem + esmu par reliģijas publisko izpausmju kontroli un ierobežošanu.

/To pierāda gan viņu piekoptais dzīvesveids, kas pārsvarā ir pašdestruktīvs gan viņu estētiskā uzvedība./. Yup. Pašdestruktīvas dzīves? Biezā slānī, da uz dimiteriek kaut paskaties. Estētiskā uzvedība? Yup, ciešanu kults, also emm klosteru iekšējie gleznojumi utt.

/ka gejiem ir palielināta tieksme uz pedofiliju. / es šito regulāri par katoļu priesteriem lasu. Ak jā un islāmā arī, visas tās laulības ar mazgadīgajiem, nesenais tiesas process saūdu arābijā [tur viens ``islāma autoritāte`` izpildījās tā ka pat šiem bija par traku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?