ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-05-30 13:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kriptokrātija
Interesanti, kāda valdība ir labāka - zināma vai nezināma?

Attiecībā uz demokrātiju šis pats jautājums - vai ir jēga balsot par personām un to grupām? Varbūt labāk ir balsot par idejām/ plāniem/stratēģijām?

Nu tātad kad ir vēlēšanas uz balsošanu liek vairākus plānus, vēlēšanu rezultātus ņem vērā pie tālākas realizācijas. Savukārt pašus realizētājus izvēlas tā, kā izvēlas jebkurus speciālistus - eksāmeni, testi... Informācija par šiem cilvēkiem var būt publiska bet nav speciāli jāreklamē, nu tāpat kā jebkuras iestādes [izņemot armiju un specdienestus] štatu saraksti ir publiski.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2018-05-30 21:21 (saite)
Pēc kā tu to spried? Varbūt es esmu pārliecināts monarhists-absolūtists? Es neesmu, bet "points" ir tajā, ka formulēt jautājumus caur begging the question nav efektīvs veids, kā mēģināt noskaidrot ne-savas atbildes uz tiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-05-30 21:43 (saite)
Absolūta monarhija = autoritārisms. Vēsture nav īsti pieredzējusi alternatīvu spektram demokrātija->totalitārisms. Tiem bijuši dažādi paveidi un mixed varianti aļa grieķu-romiešu republikas, bet nekas radikāli cits, tāpēc tava remarka izklausās pēc naval gazing.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?