ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-04-17 23:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Saraksts
Gnidrologam nepatīkošo lietu sarakstā (sievietes, ateisti, melnādainie, [pardon ja ko aizmirsu]) tagad pierakstam arī kaķus.

Citāts:

//Kaķus vajag nahuj sist. Nekam citam, izņemot žurku vai peļu atbaidīšanai neder, bet krīt uz nerviem ar savu mūžīgu pavasara/rudens ņaudēšanu un vazāšanos pa teritoriju. Cats, what are they good for? (almost) Absolutely nothing./


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-04-18 23:34 (saite)
Precizē? Nu jā, man nepatīk mājas kaķi, jo viņi sevī iekapsulējuši milzīgu lērumu cilvēcisko trūkumu. Ko tu no tā secini?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-04-18 23:40 (saite)
Tev ir nepaveicies ar kaķiem :) Jā ir nepatīkami kaķi, specially tie kas ir auguši smagos apstākļos - bailīgi un agresīvi. Gadās izņēmumi, bet ar cilvēkiem ir tāpat, te analoģija strādā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-19 20:23 (saite)
Nē, man nav nekas nepaveicies. Esmu redzējis lērumu visdāzādākajās vidēs uzaugušo. Vairums no tiem paterniem, ko uzskaitīja Vaiksts ir spot on jebkuram. Tāda vienkārši ir šo zvēru daba. Atšķirībā no mums viņiem nav "sociālu konstruktu". Viņi vienmēr darās pēc striktām vadlīnijām, pat ja fineses atšķiras. Te imo vairāk notiek ķorka par to "vai man patīk un es esmu mierā ar tādu uzvedību". Tu esi, es neesmu. Līdzīgi kā veči, kuri ļauj svešiniekiem drāzt savas sievas un no tā ķer kaifu un ir 'poliāmori' vai kā to sauc. Nu ir tādi, kam patīk, ir kam nē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?