ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-04-17 23:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Saraksts
Gnidrologam nepatīkošo lietu sarakstā (sievietes, ateisti, melnādainie, [pardon ja ko aizmirsu]) tagad pierakstam arī kaķus.

Citāts:

//Kaķus vajag nahuj sist. Nekam citam, izņemot žurku vai peļu atbaidīšanai neder, bet krīt uz nerviem ar savu mūžīgu pavasara/rudens ņaudēšanu un vazāšanos pa teritoriju. Cats, what are they good for? (almost) Absolutely nothing./


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]revenge
2018-04-17 23:18 (saite)
šitādi jau tikai raksta

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-17 23:34 (saite)
Ja tas tevi apmierinās, tad man nācies noslīcināt 7ņus kaķēnbēbjus. Jo es ļauns? Nē, jo ārpus lauku vides, kur ir kas baro vai no kā baroties, kaķi nesaprot kā vairoties (nav tur family plannings nšit) un māmuķītes bieži vien pakļauj savus bērneļus lēnai mokošai nāvei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-04-17 23:36 (saite)
emmm, aizvest kaķi nosterilizēt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-17 23:53 (saite)
Ja tu samaksāsi, iebāzīsi viņu mašīnā un aizvedīsi, okej.
Btw, es nejokoju. Man bija pieklīdusi kaķenīte (tai, kuras atnesienus nācās slīcināt), kuru centos kaut kad aizvest uz to vietējo veteni un viņa nedevās rokā, jo juta, ka kaut kas nav riktīgi. Ļoti līdzīgi kā tajā Ulva viģikā, kļuva prosta osķerveņevšjaja, sakoda un saskrāpēja man rokas. So, es pateicu fuck off un atstāju bez ēdiena. Nezinu vai nosprāga vai kāds cits naivulis paņēma pie sevis. Tā bija pēdējā reize, kad sienos ar kaķiem.;/
Suņi vismaz savam barotājam kļūst uzticīgi un paklausīgi a šitā dirsa laukā savus bumbuļus manā malkas kaudzē (vienu nācās zvejot laukā tikai orientējoties pēc pīkstienu skaņas, jo viņa pat nebija pacentusies atrast drošu vietu, bez šķirbām, kur izdēt) un burtiski pēc mēneša jau sāka atkal atkal runčoties. Fuck them.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-04-18 00:38 (saite)
Ļoti straujš vispārinājums. Ja es vispārinātu tik pat strauji, man būtu labs iemesls iznīcināt cilvēci, vai vismaz nekad nesasieties ar cilvēkiem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-18 06:33 (saite)
Saka cilvēks, kas vispārina par citu cilvēku, izlasot random jokpostu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?