cosmo_shiva2 ([info]cosmo_shiva2) rakstīja,
@ 2014-03-10 11:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šobrīd esmu komunikācijā nederīgs absolūti iemīlējies personāžs. Ja kāds vēlas ar mani parunāt, tad es spēju runāt tikai par "mums". Labāk uz kādu brīdi izolējiet mani, iegrūžiet skapī. Viss par ko domāju ir kā mēs nodarbosimies ar mīlestību un parkā skriesim vienādās sporta kurpēs :-)
Tikmēr draudzenes dalās divās kategorijās - priecājas un lēkā kopā ar mani ir tās foršākās un vēl ir tās, kuras pasaka, ka viss ir truli un debīli un labāk ir griezt vēnas, nevis priecāties par dzīvību. Heeei, meičuki, katra diena ir glīta, ja saprot kā to noformēt. Meitenēm vispār sevi vajag vairāk lutināt un pavasarī skriet darbos tā, ka svārki plivinās gar skaistàm kājàm :-)

Pabarojam sevi ar mīlestību!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]usne
2014-03-10 11:32 (saite)
+

(Atbildēt uz šo)


[info]nistagms
2014-03-10 14:10 (saite)
nu lol, lolotā

(Atbildēt uz šo)


[info]khosmos
2014-03-10 21:42 (saite)
yo, acīmredzot, tu esi mani pārpratusi. es nevienam nelieku griezt vēnas, drīzāk sarunas nobeigumu uztvēru kā mērīšanos ar pārvarētajām grūtībām, tad nu, lūk, manas lielākās pārvarētās grūtības bija kārdinājums uzkārt striķi uz dušas aizkaru stangas.
un nevis "viss ir truli un debīli", bet gluži vienkārši tu nekad nesagaidīsi Sauli, ja lietas vērtēsi augstāk par pieredzi un to pašu neviļus iemācīsi arī nākamajai paaudzei.
FIN

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cosmo_shiva2
2014-03-11 08:54 (saite)
Esmu sagaidījusi sauli caur ikrīta skūpstu no jaunās paaudzes.
Protams, arī no visa pārējā ikdienas rituāla.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?