citronmeetra ([info]citronmeetra) rakstīja,
@ 2009-06-18 10:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Turpinot dārza tēmu. Šodien bakstu zemē pēdējos lauvmutīšu un samteņu dēstus. No ēdamlietām gan man nekā dārzā nav, tikai baziliks, kinza un vēl daži garšaugi. Kad zemes darbi būs pabeigti, sākšu lielo mājas šrubēšanu. Līdz ceļošanai gribētu visu sakārtot tā, lai rudenī nav kauns atgriezties.

Vakar skatījos Domburu un man ļoti nepatika. Skaidrs, ka neviens neko nesaprot, rīkojas pilnīgi uz dullo, bet citas izejas nav. Viss, ko varu darīt šajā augošajā haosā, ir sakārtot pati savu dzīves telpu. Palikt pie pilna prāta. Turpināt dzīvot uz priekšu. Turpināt kustēties. Dalīties man piederošajā ar citiem. Kaut tik nu spētu pati šos savus uzstādījumus izpildīt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]annuska
2009-06-18 13:32 (saite)
un ko tad mazais cilvēks ar saviem instinktiem vispār varēja saraust. pati teici, ka Tev nemaz nav bijuši nekādi treknie gadi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2009-06-18 13:51 (saite)
Es to tiešām saku tikai par sevi, nevis par sitāciju kopumā. Valst nav neko parādā man. Pensionāriem, skolotājiem un mediķiem, mazu bērnu vecāiem gan. Tajā brīdī, kad bija nepieciešams, mana mamma saņēma palīdzību. Mūsu ģimenei šai ziņā paveicās. Citiem, kam grūti ir tagad, nepaveicās.

Spriežu tikai par savu dzīvi. Es tik tiešām neesmu rīkojusies gana gudri, lai sevi nodrošinātu. Es paļaujos, ka kaut kā nebūt galā tikšu. Parasti arī tieku. Bet tas viss ir nedoši, neskaidri. Es neprotu savu dzīvi nolikt uz droša pamata. Manā dzīvē krīze ir pilnīgi loģiska. Man būtu tagad jāapšņikā savs budžets pamatīgi un jāpieņem daži ļoti sāpīgi lēmumi. Piemēram, vai es varu atļauties dzīvot savā mājā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2009-06-18 14:29 (saite)
nu par to māju, tagad kā reiz šai jautājumā tu neko arī izdarīt nevari, jo nekustamo īpašumu tirgus ir atmiris kā suga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?