citronmeetra ([info]citronmeetra) rakstīja,
@ 2004-08-18 19:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Jia Peng Fang

Atvēru Cibu un pēkšņi (ziniet, tā vēl nekad nebija bijis) sajutos it kā viss jau būtu pateikts. Vai varbūt esmu jūsu tekstos sevi visu izlasījusi. Jūs esat mani simtiem reižu uzrakstījuši un man negribas atkārtoties. Vai varbūt jāsāk rakstīt kaut kā citādi. Vēl par ko citu ārpus melanholiskām noskaņām. Bet man vienmēr gribas par tiem dīvaini smeldzīgajiem mirkļiem, kad nekas tāds īpašs it kā nav. Tikai dzīve rit. Un es ritu līdzi. Ai, laikam tā ir pārejas krīze. Pāreja no laukiem uz Rīgu. No vasaras uz rudeni. Būs manas dzīves divdesmit devītais rudens. Vēl nesācies, tikai nojaušams. Gan jau es vēlāk par to rakstīšu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dienasgramata
2004-08-18 22:10 (saite)
man liekas, ka tu to mēģini sev iestāstīt, nu, to, ka dzīve rit un tā tālāk, ka tev jārit tai līdzi, ka viss ir kaut kā pareizi un saprotami, mani novērojumi liecina, ka dzīve kūleņo un krīt gar zemi, spārdīdamās, aulēkšiem un brīžiem pat kā pioniera izgatavota kosmiskā raķete stāvus gaisā un atpakaļ, tāda tā dzīve, un galvenais, ka pati neko nesaprot, brīžiem pašai brīnums, ka mēs tur nezin ko saskatām...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2004-08-18 22:26 (saite)
Rakstīju kaut kādu atbildi, nospiedu nelaikā nepareizo taustiņu, viss pazuda. Laikam tātad nevajadzēja skaidroties. Bet bija par to plūšanu. Ka man liekas, ka tomēr plūst un to var skaidri sajust. Tagadnes sajūta. Man tāda ir ļoti stipri. Bet dzīvei, protams, vienalga. Viņa var tikmēr kūleņot arī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dienasgramata
2004-08-18 22:31 (saite)
nē, ļoti skaisti ir tas, kā tev plūst... :) es te tikai samuldējos :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2004-08-18 22:37 (saite)
Jauki, ka samuldējies.
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?