Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2010-05-19 11:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Interpol - Obstacle 1

man tā globāli ir bail no 3 lietām:
no tā, ka gada [ne šī, bet vispār] laikā hops! ņems un iestāsies kārtējais minileduslaikmets uz kādiem pārtūkstoš gadiem
no zemes pārapdzīvotības
no tā, ka pastrādāšu ko tādu, pēc kā būšu spiesta uz sevi dusmoties visu atlikušo mūžu [arī "visu atlikušo gadu" skan baisi] [lai gan ņemot vērā manu neieinteresētību mikro un makro pasauļu procesos diez vai es būtu spējīga uz tādu nopietnu padlu].



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2010-05-19 15:17 (saite)
grrr ir par to, ka drīz braukšu uz dienvidiem, kur nevēlos nosalt.

bet leduslaikmetiņš ta nāks agri vai vēlu, kā nākuši līdz šim, jo debesu ķermeņi nestāv uz vietas, jautājums tikai cik baiss un cik ātri. pēdējais "geo" nejaukas lietas rakstīja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hessin
2010-05-19 15:25 (saite)
tāpat arī t.s. globālā sasilšana ir tikai cikla sastāvdaļa. Jaunāko GEO gan neesmu lasījusi (lasu arī tikai LV), bet viss jau var mainīties, tur dažiem cikloniem/anticikloniem jāpastaigājas apkārt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2010-05-19 15:42 (saite)
nēnē, geo bija tikai par ezeru, kuru raka, raka un atraka, ka visa dzīvība tajā reiz ņēma un izsala ļoti straujos tempos, ~gada laikā, un turpmāk ezers palika neapdzīvots veselu mūžību [kaut kāds mazais leduslaikmets ar viltīgu nosaukumu], un šis ezers apgāž līdzšinējos pieņēmumus, ka lielais aukstums tik strauji neiestājas. tobiš man ir bail nevis vienkārši nosalt, bet žvīkt! un nosalt :((

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hessin
2010-05-19 16:00 (saite)
nekur nevarēju atrast, cik tad auksti tajā leduslaikmetā būs, vienviet saka, ka vid. tmp. zemāka par 1-2 grādiem vidēji.
Diez vai cilvēks tāda nosalst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nihi
2010-05-20 10:56 (saite)
vidējās t rādītājs ir gaužām nereprezentatīvs rādītājs, jo, ja, piemēram, dienā gaisa temp ir normāla vai saulītē iesilst bik, bet naktī par 20 zemāka, tad summā tas tā ar var neparādīties. bet tie divi trīs grādi uz leduslaikmetu ar kautkā tā bija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2010-05-20 10:57 (saite)
jūs te kaut ko ne to runājat, kaut kādi pāris grādi, kaut kāda figņa, bet es runāju par īstu ledus laikmetu, kā disneja multenēs!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?