Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2009-08-10 21:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien redzēju varenāko sastrēgumu šajā pilsētā, uz kilometriem pieciem, no sarkandaugavas līdz emmas ielai vecmīlgrāvī. cik... patīkami, ka rīga kļūst par īstu metropoli!

jo man ir steidzami jāsamazina stresa līmenis savā dzīvē, jo viskautkas jūkot un brūkot.
vēzis man visticamāk neesot [precīzi zināšu pēc nedēļas-divām]; slimība ir nepatīkama, taču ārstējama.
dienišķais seriāls "nāves ēnā" vismaz uz laiku tiek pārtraukts.

tikai kā lai samazina to stresa līmeni, lūk?
dzert es negribu, skriet es nevaru.
šokolāde man kopā ar visu citu ir aizliegta.
kļūt par sērijveida slepkavu un atrast darbu dārzniecībā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crescendo
2009-08-12 10:48 (saite)
Psihologi, psihoterapeiti.
Uz aizdomu pamata arii maaciitaaji vareetu piedereet pie taas pashas kategorijas. Un principaa, gan jau arii visaadas tantinjas vaardotaajas, astrologi etc - ja cilveeka personiigais pasaules uztveres liimenis ir taads, ka speej vinjus neskeptiski pienjemt.


Protams, ir kam paliidz jau arii vienkaarshi ar kaadu uzticamu, praatiigu un juutiigu cilveeku parunaaties, paanalizeet sevi, vienam otru. Bet tur - lai kaadas buutu attieciibas, tomeer ir zinaams uzmaniigums otram pari nenodariit, nesaapinaat, neaizvainot, paaraak ljoti neapgruutinaat. Ar speciaalistu informatiivaa telpa ir tiiraaka - nav citu attieciibu aarpus taam ko sabojaat. Galu galaa, speciaalists cita starpaa ir arii vienkaarshi profesionaala un apmaksaata emocionaalaa miskastiite.


A par "veel sliktaak" - nee neaicinu gaidiit! Un ja tevi shis biedee gana lai buutu motivaacija ko mainiit - great, whatever gives you sufficient push to change things is good enough!

Tas ir tikai mans personiigais bugs un personiigaa pieredze, nespeet sanjemties mekleet paliidziibu tikai deelj hroniskiem sliktumiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?