Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-09-04 09:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ir atsācies iemīļotais šovs par latvisko dzīvesziņu. jau piektā sezona! pēc pirmās sērijas vienmēr patīk ieslēgt parēģi un minēt, kuri saimnieki iekļūs top5 un turpinās dalību šovā un kuri ne. bija skaidrs, ka jānis 1, kas sagaida sipenieci emporio armani t-kreklā, un ilmārs ar divstāvu dzīvokli, diviem auto un šāhruha hana presīti būs pieprasīti, bet skumjais akordeonists māris un les misérables brāļi no preiļiem paliks bešā; taču cerēju, ka aiz borta paliks arī psihais dziednieks ar cūku pišanos uz šlipses un oskars, par kuru es nerakstu nekādus epitetus, jo reizēm patīk ierobežot savu nejaukumu. bet totāli izgāzos, jo paredzēju, ka daudz vairāk vēstuļu saņems jānis 2, kurš meklējot sievieti ar savu dzīvi un savām interesēm, un no kura vienkārši nāca labs vaibs, uun kurš skrien stirnu buku. janka, es gan tev rakstītu, čau!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]klusais_okeans
2019-09-04 09:33 (saite)
oh, nevaru sagaidīt, kad bus brītiņš šitiem prieciņiem ļauties!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-09-04 09:34 (saite)
oi, sorz par spoileriem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2019-09-04 10:14 (saite)
kas nu būs, man tagad ir jāreģistrējās delfos, lai lasītu komentāros ļaunākās cilvēces atraugas? :((((((

(Atbildēt uz šo)


[info]malfor
2019-09-04 13:37 (saite)
mans mīļākais šovs. tas zivju dīķu saimnieks ir dzīvās šausmas, tas pat vairs nav smieklīgi. par jāni arī biju pārsteigta, laikam viņa potenciālās līgaviņas šo šovu neskatās.
par ilmāru un viņa uzlaboto jeļenu man atkal ir pārdomas, ka producenti piespieda ilmāru viņu paņemt, lai būtu interesantāks šovs. jo nu, skatot vēstules, viņš neizskatījās īpaši ieinteresēts, bet baiba tik vārījās par to, ka viņa ir jāizvēlas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-09-04 13:38 (saite)
Jā, Baibas spiediens bija manāms un jūtams :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]telefontubbie
2019-09-04 18:08 (saite)
Man bija cerība, ka šovā būs tomēr tas akordeonists(vai sintezatorists?) Māris. Tāds čista laucenieks un tie Preiļu brāļi, kas audzē kāpostus likās foršāki nekā tas fake Ilmārs, nu, tas kurš izskatās pēc babņika no kluba Just vai kaut kādas citas shady vietas un vispār šovā ne pa tēmu ielīdis.
Blondais mollīgais netiks pie jēdzīgas meitenes, ja apkārt sieviešu squad diktē, ko izvēlēties un ko nē.
Talsu Vitālijs laikam mans favorite pagaidām. :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?