Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-07-10 10:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
starp citu, es tak kādreiz pavisam nopietni ticēju visiem tiem, kas stāstīja, ka mašīnas uzturēšanas plānotajos izdevumos pavisam noteikti jāiekļauj soda naudas un kukuļi likumsargiem (opcionāli). nu, ka sods ir neizbēgams, tu nevari dzīvot un braukāt tā, ka tevi ne par ko nesoda utt utml.

(var jau būt, ka manai nesodamībai ir kāds sakars ar to, ka neldija izskatās pēc mašīnas, ko esmu nopirkusi, vācot un nododot tukšās pudeles (sak, nav vērts apturēt, ko no bomžiem var gribēt), bet nē, nav tā, ka es pati tam ticētu. ķipa, nepārkāpiet!)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ratatoska
2019-07-10 19:16 (saite)
Man bija ļoti daudz sodu laika posmā starp 1999. un 2002. gadu, kad bija absolūti drausmīga mašīna, drausmīgi ienākumi, nekādu tur tādu greznību kā trīsstūris bagāžniekā un zīme 70 aizmugurējā logā. Man bija ap 20 gadiem, un es mēdzu bēgt no policijas, ne nu tā, ka neapstājos, kad taurē, bet, ja pa gabalu ieraudzīju, griezos apkārt un braucu pa citiem ceļiem. Tas bija tas laiks, kad sods bija piecītis, bet man piecītis bija miljons. Tad vairākas reizes maksāju par visādiem stulbumiem - lampiņa izdegusi, nav ugunsdzēšamā aparāta utt. Domāju, ka tādus jaunus stulbeņus jau droši vien arī biežāk ķēra, jo, ja pietiekami ilgi pētīja, kādu vainu vienmēr arī atrada. Tas viss absolūti noplaka līdz nullei, tiklīdz izskauda kukuļus policijai. Tagad man ir vidēji viens sods par ātrumu četros gados. Tie, kuri to stāsta par plānotajiem izdevumiem, kuros sodi jāiekļauj, kavējas atmiņās par haotiskajiem 90. gadiem (es tā pieļauju).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ratatoska
2019-07-10 19:17 (saite)
Oi, nē, pārlasīju un atcerējos, lielākā daļa sodu bija pilnīgi par tēmu - zem zīmes nogriezos, ne no tās joslas nogriezos, zem ķieģeļa pabraucu utt. Kādas piecas reizes mani sodīja tais tālajos jaunības gados.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?