Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-11-12 11:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es neapšaubāmi esmu atkritēja un savu sakņu noliedzēja (rau, pat ar jums runāju svešā mēlē, tādējādi pazemojot savu etnicitāti),

bet nesaprotu (ar visu to, ka man riebj balagāni), kāpēc visādiem eksotiem ir ļauts izpaust etnisko savdabību, pie viņiem mēs ekšelī braucam tādu lūkoties, gribam dzirdēt nacionālās mēles un iegrauzties nacionālajā virtuvē, nevis maķītī, bet latvijā katru gadu ap šo laiku ir jālasa: fū pē nacionālisms bē vē


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-11-12 21:26 (saite)
Jā, asās garšvielas protams labs konservants un zarazu anihilators, bet izvēle starp garšvielām, dārzeņiem, augļiem u.c. dabas veltēm tomēr dienvidu zemēs ir daudz lielāka un mazāk spiediena pakļauties sezonāliem cikliem. Galu galā ne aiz laba prāta zviedri puvušas zivis iemanījās ēst. Visādi speķi, skābputras un potātō kā virtuves pamats jau arī nez vai tāpēc, ka cilvēkiem aiz ģenētiskas dispozīcijas nepatīk garšīgi paēst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2018-11-13 09:17 (saite)
zin kā - pie vidusjūras, pie adrijas jūras zeme ir nereāli akmeņaina. atceros, ka piej;uras horvātijā visu laiku brīnījos, kāpēc viņiem visur sabūvēti tādi mikrožodziņi no akmeņiem, ksas reāli ne no k;a nesargā. bet kaut kur tak tie bija jāliek. man gan šķiet, ka viņiem pa šo laiku tur jau jauni akmeņi izauguši.

ir siltās zemes, kuras ir vnk tuksnesis. un tajās siltajās zemēs, kur tā nav, esmu visai droši, ka zeļ un plaukst ne tikai ēdamlietas, bet arī nezāles un kaitēkļi, tāpēc jāstrādā ir divtik vairāk, lai ar tiem tiktu galā. utt utml

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?