Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-05-18 16:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:White Lies

ar visu gaļas neēšanu es esmu ļ. vienaldzīga pret dzīvniekiem. nu, es vēlos, lai viņiem iet labi un nav jādancā pa cirkiem un gaļas fabrikām, taču apmēram ar tādu pašu spēku es vēlos mieru kaut kur indijas ziemeļaustrumos. īsi sakot, man ir mēreni pofig. tāpat nav nekādas vēlmes tikt pie lolojumdzīvnieka, kopt to un biedroties ar to.

tai pat laikā šis stāsts pat aizskāra kaut kādas stīgas. ja vēlētos neēst dzīvniekus aiz cieņas pret tiem or smth, tas pat varētu kalpot kā iemesls. jo izrādās, ka spēja izplānot un īstenot atriebību manā izpratnē ir daudz vērtīgāks arguments nekā kaut kādas tur ciešanas.
https://miumau.livejournal.com/2801000.html

bet vispār atceros, kā ķikināju, lasot cibā komentāru /neuztvert personīgi!/, sak, es daru sliktas lietas like ēdu gaļu, tāpēc vismaz visiem spēkiem būšu ahūna feminazi. es, piemēram, tik ilgi daru "labas lietas" kā neēdu gaļu, ka varbūt varu atļauties kompensēt to kādas aizraujošas vardarbības formā?

that being said, nākamnedēļ pa ilgiem laikiem, iespējams, nāksies ēst gaļu, ir interesanti, vai maz izdosies. vai arī būs ar kā pirms pusotrgada ziņkārības nolūkos ievilkto cigaretes dūmu, jāklepo un jācīnās ar nelabumu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]penny_lane
2018-05-18 17:18 (saite)
ko nozīmē "nāksies ēst"?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2018-05-18 17:20 (saite)
nozīmē "alternatīvas būs pārlieku neērtas/grūti realizējamas"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]_raagas
2018-05-19 02:07 (saite)
cik ilgi tu neesi ēdusi neko, kur ir gaļa vai dzīvnieku tauki? ja tas ir gads vai divi, tad vēl varbūt ok, bet pie vairāk gan var būt izteikts nelabums, jo organisms to kā pārtiku vairs neatpazīst.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2018-05-19 08:13 (saite)
Es neatceros :) kādi trīs gadi? Bet es esmu ēdusi sieru, ceru uz to

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_raagas
2018-05-19 14:46 (saite)
var būt visādi, taču 3 gadi vēl nav nekāda katastrōfa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]klusums
2018-05-19 11:02 (saite)
Man liekas šis viss ir urbānie mīti. Zinu cilvēku, kurš bija veģetārietis no dzimšanas un sāka ēst gaļu pie 25 gadu vecuma. Nu neapvēmās, neapvēmās. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_raagas
2018-05-19 14:54 (saite)
es te tikai par persōnōgo pieredzi. pa visu negaļas laiku kopš '99 ir sanācis kādas 3-4 reizes nezinot uzrauties uz pavisam nedaudz dzīvnieka. pirmajās 2 reizēs [~pirmajos 5 gados] nekas slikts nebija, tikai pārēšanās sajūta. pēdējās 2 gan bija izteikts nelabums, lai arī gaļas tur nebija, tikai dzīvnieku tauki nelielā daudzumā. pie kam to uzzināju tikai pēc tam, kad jau nebija labi, tāpēc psihōfiziolōģiskie iemesli atkrīt. cilvēku reakcijas ir dažādas, citam vienalga, citam slikti. atšķirība var būt tajā, ka vieni sev nezinot laiku pa laikam tomēr dabū to dzīvnieku minimālā apjomā, otrie nedabū to "poti" un izbauda 3 stundas pirmsvemšanas svētlaimi :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]adinkra
2018-05-19 22:33 (saite)
Man dzīve bez suņa vairs nav iedomājama. A kamēr nepamēģināju, nebija pārliecības par palielu zīdītājlopu mājās, un pat bija bail no tādām pārliecīgām rūpēm. Tagad kopju, biedrojos, mīlu, un cilvēki man kļuvuši nu pavisam vienaldzīgi, tā kā neiesaku lolojumlopu, ja gribas saglabāt kādu sociālo dzīvi :)
Es ēdu gaļu un smēķēju, i vot, pat nezinu, ko uzskatu par sliktāku ieradumu, drīzāk jau laikam to gaļu.
Kāpēc tev nāksies gaļu? Dakteris parakstīja?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2018-05-19 23:34 (saite)
Nē taču, būšu tur, kur ir tikai gaļa, un neesmu droša, ka gribu stiept kilogramus

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?