Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-10-20 09:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"drīz vien eiropā kļūs sociāli nepieņemami fiziskajā pasaulē iepazīties romantiskos nolūkos" (c)

stc, a kur cilvēki mūsdienās iepazīstas? manā tuvējā apkārtnē ir pārsvarā veci pāri vai ilgstoši single cilvēki; relatīvi jaunais ir tikai viens un nācis no tā paša tindera, līdz ar to man nav ne datu, ne priekšstatu.

also, kādam the curious history of dating e-grāmata nekur nemētājas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]klusums
2017-10-20 12:33 (saite)
Nav jau jābūt Tādam. :D Tikai normālam vīriešļaužam, kurš (un labi ka tā) nav ar to saskāries. Ļoti daudzi man zināmie foršie čaļi vienkārši neapzinās kā tas bieži vien ir sieviešļaužiem. Es biju izbrīnīta, kad sapratu, ka viņiem nav ne jausmas. Bet nu nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-10-20 12:43 (saite)
vai nav tā, ka īpaši pretīga lūrēšana šķiet tad, kad džeks no pirmā acu uzmetiena šķiet nevēlams un neiekārojams? jo drošvien ir patīkami, kad uz tevi šādi lūr vīrs sudrabkāzās un tā (kā te cibā komentāros bija).

bet es atcerējos visbaisāko stāstu savā mūžā par lūrēšanu, lai gan ne gluži. braucu mikriņā pirms gadiem pieciem. sēžu. bišk tālāk stāv džeks un skatās. diezgan uzkrītoši. bet ne pretīgi-slienaini. moš (un visticamāk) man tā nelikās tāpēc, ka džeks bija kjūt :D neko, nekas tālāk nenotiek. bet pēc kādām minūtēm 10-15 minūtēm iejaucas mana blakussēdētāja, tante ap gadiem 50, griezīgā balsī brēkdama pa visu mikriņu: nu kauna nav uz meiteni tā lūrēt? moš man tev vēl aprakstīt, kādas viņai kājas, tu jau no turienes labi neredzi? un tādā garā. man likās, es tūlīt nomiršu, džeks arī sarkans kko taisnojās, ka viņa vnk prieks skatīties uz priecīgu cilvēku or smth.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2017-10-20 14:11 (saite)
Hm, tad jau pa abiem ar džeku var apspriest tantiņas neizdevušos dzīvi un iespējamās diagnozes, kā arī to varbūtējo etioloģiju. Rezultāti a) kontakts ar [iespējams] jauku cilvēju b) tantiņa atradinās no sadzīves agresijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-10-20 14:18 (saite)
nu tajā brīdī man galvā bija tikai viens iespējamais un vēlamais scenārijs - izgaist. izgaist. IZGAIST!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]klusums
2017-10-20 16:07 (saite)
Zin, nē. Ir tā, ka izsaka ne pārāk patīkamas piezīmes, bet skatās normāli. Arī no džekiem, kas likās glīti, viss bija OK, ja vien nesiekalotos.

Taču piekrītu, ka daudzu dāmu reakcija ir pārspīlēta. Arī tevis aprakstītajā gadījumā. Un tas nav forši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?