Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-10-05 13:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pirms filmas deju laikmets es izdzēru glāzi vīna. pēc filmas, kamēr māsa taisīja selfijus ar vestbamu, izdzēru otru. nākamajā dienā paredzami bāla un trīcoša izrāpos no gultas divas stundas vēlāk nekā parasti.

vakar pirms žarbō izdzēru trīs glāzes vīnā, kas ir manas žūpības augstākā kulminācija, jo biju bezbēdīgā noskaņojumā, attiecīgi, bāla un trīcoša sākšu savu dienu apmēram tagad. kā dzīvo, sporto un funkcionē cilvēki, kuri dzer daudz un/vai regulāri, man ir liels noslēpums. lai gan m. uzskata, ka man ir čista alerģija or smth, jo tik slikti no tādām devām cilvēkiem nemēdzot būt.

un tad tu bāla un trīcoša atver internetu un izlasi par cilvēkiem, kuri raksta grāmatas/būvē raķetes uz marsu/rūpējas par prostitūcijā iesaistīto sieviešu aizsardzību, kamēr tevi gaida vien cīņa ar uzpampušu rožu, srsly, NOŽĒLOJAMI


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2017-10-05 14:31 (saite)
Mnja. Man vakara gaitā nesteidzīgi izdzert vīna pudeli (sarkans, balts, vai rozā, bet vienmēr sausais), nozīmē, ka nākamajā rītā nav nekādu paģiru pazīmju. Dzīvoju, sportoju un funkcionēju paralēli tam, ka dzeru daudz un regulāri. Lai iedzīvotos paģirās, jālikvidē vismaz divas pudeles.

Bet par alko veidiem un to individuālo ietekmi gan piekrītu te citiem komentētājiem. Piemēram, man galva sāk sāpēt jau no diviem šitiem te sūda nefiltrētajiem aliem (kas, manuprāt, vispār ir viens no ciniskākajiem mūsdienu Latvijas mārketinga trikiem - pērciet sūdīgāku produktu par augstāku cenu, dzeriet visus to neatfiltrētos mēslus, jo senču tradīcijas).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]blond
2017-10-05 15:07 (saite)
Man bija tieši tāpat ar to pudeli - divām. Bet tad dažādu iemeslu dēļ nedzēru nemaz un tagad ir kaut kas mainījied - divas glāzes jau šķiet par daudz, pārņem nepatīkamas sajūtas. Negaršo. Bieži begaršo pat no pirmā malka. Paģiru gan no tādiem daudzumiem nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2017-10-05 15:07 (saite)
*negaršo

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?