Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-05-31 15:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:grāvis

absolūti vienīgā partija, izņemot saskaņu, kas centās (nezinu, cik sekmīgi) uzrunāt rajončegu (brauca tikties ar iedzīvotājiem, kaut ko stāstīja utt), bija jaunie konservatīvie.

ņemot vērā to, ka šī domes sasakuma padarītais (restaurētā ziemeļblāzma un tās parks, aktīvā kultūras dzīve tajā - visus iepriekšējos gados pēc neatkarības atjaunošanas tajā bruka sienas, puva grāmatas bilbiotēkā, un visi dzēra spirtu zem krūmiem; renovētas mājas, ieskaitot sociālo, kura šobrīd ir krutāka par manējo; pirmo reizi EVER vecmīlgrāvim ir nakts satiksme ar centru utt utml) ir naļico, domājams, nav šaubu, par ko balsos mani līdzrajonieši.

bet "latviešu partijas", protams, ir velkomētas ignorēt 25 000 cilvēkus (un citus tādus).

(runājot par uši, vienmēr esmu klusībā smīkņājusi par ahūniem patriotiem, kuri tomēr mēģina piedeklarēties/nesteidz izdeklarēties no rīgas, lai norautu domes bērnu pabalstu)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]telefontubbie
2017-06-01 10:34 (saite)
Uzrunāšana uz ielas, teltī un ar bukletiem ir 90-to gadu taktika.Tas vairāk darbojās uz pensionāriem, bezdarbniekiem un vecākiem bērnu kopšanas atvaļinājumā un saulesbrāļiem, kas gaišā dienas laikā var mierīgi pastaigāties parciņā, khe-khem.:) Un tad brīnamies, kāpēc cilvēki arī ņem un balso par visādām kažoku apmetējām ANNĀM POTAPOVĀM, kas ir PSRS armijas virsnieka meita. :) :) :)

T.i. - partijām jāatrod pieejamāks un gudrāks veids, kā uzrunāt potenciālos vēlētājus. Teltis un bukleti ir soooo 90s. Par "free bananas" nemaz nerunājot. Galvenais, ka pēc tam brīnās, kāpēc tik zema vēlēšanu aktivitāte. Nu nevar kaut kādas nepieejamas teltis uzrunāt pēc 1991.gada dzimušos!! Es nepazīstu nevienu sava vecuma jaunieti, kas skatītos televīziju vai brīvo laiku pavadītu pilsētas parkos.

Ok,sociālie tīkli. Bet hehei - mēs, jaunie, esam gudri un lietojam Ad-Block :D Ar reklāmām un baneriem visās malās mūs nevar uzrunāt. Politiķi maz cenšās, lai ieinteresētu jauniešus. Pārāk maz. Katastrofāli maz, patiesībā. Ir nepieciešamas citas metodes, bet pašas partijas to īsti nesaprot vai nav spējīgas atzīt.

Rīgas rajoni ir ļoti atšķirīgi un katram rajonam ir savas vajadzības. Uzskatu, ka pilsētas domei vajadzētu okšķerēt un gudros veidos uzrunāt rajonu iedzīvotājus, lai saprastu, kas ir būtiski jāuzlabo. Jo šobrīd ir rajoni, kas izskatās tieši tāpat kā 90-tajos un tie nogrimst citu rajonu "veiksmes stāstos". Tā tas reāli notiek...

P.S.
Par Vecmīlgrāvi - Kultūras nama atjaunošanu kā būtisku sasniegumu redz arī ne tikai vietējie. Zinu meiteni, kas uz turieni regulāri mēro tālu ceļu. :) Parks arī feins. Taču tur kopumā vēl tāls ceļš ejams līdz daudzu turienes iedzīvotāju iztaisīšanos "par cilvēkiem" sabiedriskajā telpā no alkoholiķu ģimenēm. :D





(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2017-06-01 14:06 (saite)
labs komentārs, man gan būtu šis tas piebilstams, ja vien man jau nebūtu noriebies runāt par šo tēmu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?