Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-04-29 10:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:CocoRosie - Gallows

[not to kacināt bodipozitīvos, vnk atsauca atmiņā]

1) uz kačalku es eju jau pusotru gadu, un vienu ilgstošu brīdi visu laiku trāpīju uz vieniem treniņiem ar kādu beibi. beibe nebija īsti resna, bet tāda uzblīdusi, ļumīga, bezformīga. vērot viņu bija ļ. interesanti - transformējās ne pa dienām, bet pa stundām. bez visa cita viņai jūtami mainījās seja - bija, sorz, pļecka, bet parādījās traki mīlīgs purniņš ar apskaužami interesantiem vaibstiem. nu, un tā kā mēs simts reizes bijām saskrējušās, viņa beidzot nolēma mani uzrunāt. parunājām par šo un to, tad viņa sāka stāstīt, ka sāka iet uz kačalku, lai notievētu, un nometusi ap 10 kg, bet visi draugi viņai saka, ka neredzot nu nekāāādu atšķirību. un te man vajadzētu saausīties (jo nav tā, ka cilvēks nepasaka diezgan uzreiz, kā sevi uztver un kā grib, lai viņu uztvertu citi), bet es kaismīgi metos aizstāvēt acīmredzamās pārvērtības - sak, un kā vēl var redzēt, bija tā, bet tagad ir pavisam šitā. cilvēks totāli uzmeta lūpu, un principā ar to arī mūsu komunikācija beidzās. bet srsly! cilvēks ir nodefinējis kko kā problēmu, ticis no tās vaļā, bet, tā vietā, lai lepotos ar sevi, izliekas, ka nekādas problēmas nav bijis vispār. я не такая, я жду трамвая. nu, kāpēc tā jādara?

2) bija jānoseivo, tagad jāstāsta pēc atmiņas. kāds uzbeks raksta fb, ka laikam ir vienīgais uzbeks visā uzbekistānā, kurš ņem meitām nost tonnas ar saldumiem un vispār necenšas viņas uzbarot. resnums tur joprojām esot topā un kļūst vēl topīgāks, jaunieši (abu dzimumu) izvēloties pēc iespējas resnākus partnerus, saistot to ar pārtikušu un labklājīgu dzīvi. nez, vai bodipozitīvisms uzbekistānā, ja vispār tāds ir, cīnās par tiesībām saglabāt slaido līniju?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crescendo
2017-04-30 11:21 (saite)
arī pagātne ir daļa no 'es' definīcijas. Ja vien pēc svara salabošanas nenogriez visas saiknes ar pagātni un nepārcelies uz kaut kādu madagadskaru, kur tevi neviens nepazīst un nedzīvo kā cilvēks bez pagātnes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-04-30 12:27 (saite)
bet kas tur tāds? vai mēs tiešām esam tik jūtīgi un nevaram pieņemt, ka neesam bijuši perfekti vienmēr, un mūsu dzīve nav vienmēr perfekta, un līdzcilvēki nav vienmēr perfekti, un...?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2017-04-30 13:13 (saite)
Nevaram. Jo īpaši, ja tas, kas rada disonansi ar 'labs cilvēks' ir kaut kas, par ko pienākas kaunēties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-04-30 13:21 (saite)
es tomēr domāju, ka tas ir ārstējami un tas būtu jāarstē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2017-04-30 13:57 (saite)
Ir jā, ne jau visu mūžu izvairīsies no tā kā potenciālā sarunu temata. (lai gan, ārstēšana kā reiz varētu ieteikt pirmajā laikā izvairīties).

bet slima ir arī sabiedrība kā tāda.

Es pieņemu, te padoms tas pats, ko visādas 'pareizās uzvedības slejas' dod kā runāt ar draudzeni, kura ir aš tikko nāvīgi sastrīdējusies ar savu 10gadu laulības biedru.

T.i. lai kādiem vārdiem viņa viņu nolamātu, nevajag tajā nolamāšanā piedalīties vairāk par piekrītošu aicinājumu stāstīt tālāk. Nekādā gadījumā nevajag ķerties pie 'es jau uzreiz redzēju, ka viņš bija [insert expletive]un tevi tina ap pirkstu' un uzskaitīt kādos visos veidos vēl 'pilnīgi visiem apkārt' bija skaidrs, ka nemaz precēties nevajadzēja, kur nu 10 gadus kopā dzīvot. Jo tie 10 gadi ir vēsture. Tas, ka viņa savu džeku nolamā, nenozīmē, ka necietīsi, ja sāksi to darīt līdz. Pat neņemot vērā sekas, kas būs ja šie tomēr salabs.


Tāpat tā klaji pirmajā parunāšanās reizē pateikt, ka seja bija pilnīga pļocka, īsti OK nav, ja vien neesi 100% pārliecināta, ka pasmiešanās par to šobrīd būtu, zinieties, lietderīga un terapeitiska. ///es sociāli neveikls zilonis traukveikalā esmu 99.9% laika, tāpēc cenšos atcerēties kaudzi noteikumu, lai to kaut mazliet kompensētu. Tas strādā tikai daļēji.

P.s. vispār pašķirstīju cibu, lai atrastu, kur tad es tāāādu bodīšeimingu te esmu palaidusi garām, ka pilnīgi atsevišķa izsaukuma vērts. Neatradu. Un man tak būtu bijis bodīšeimings jāpamana un jāapvainojas,ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-04-30 14:44 (saite)
eu, tu taču nedomā, ka es tai beibei tā arī pateicu, ka viņai seja bija kā pļocka? :D pateicu kko no sērijas, ka nu var taču redzēt, ka svars ir mainījies, blablabla, pilnīgi, ka varētu likt kačalkas reklāmā kā before un after :)

p.s. galnais, ka toreiz komentāros neviens neapvainojās, bet redz, kā izrādās...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2017-04-30 15:37 (saite)
Ņē, es pieņēmu, ka pateici kaut ko pāris pakāpes labāku par pļocku, bet aaaapmēram tajā virzienā.

Ne tāpēc, ka pieņemu, ka tu totāli tādas lietas saki, bet vairāk - ja jau adresāts apvainojās UN pati teicēja tā vismaz padomāja gana, lai rakstītu cibā, tad kaut kas biš uz to pusi būs bijis, noteikti ne tik skarbi, jo runājot cilvēki sevi vairāk cenzē, bet nu kaut kā aizķeroši.

Par p.s. ai, tas ir komiski, jo īpaši šajā kombinācijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-04-30 15:39 (saite)
es vispār nekādus epitetus neizmantoju par stāvokli Pirms (seju vispār nepieminēju), tikai uzsvēru, ka pārmaiņas ir un tagad ir wow (kas, protams, implicē, ka pirms tam bija pē :)

karoče, neviens un nekad no manis komplimentus vairs nedzirdēs!!1

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2017-04-30 15:42 (saite)
Karoče, beibe tok dura :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?