Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-04-29 10:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:CocoRosie - Gallows

[not to kacināt bodipozitīvos, vnk atsauca atmiņā]

1) uz kačalku es eju jau pusotru gadu, un vienu ilgstošu brīdi visu laiku trāpīju uz vieniem treniņiem ar kādu beibi. beibe nebija īsti resna, bet tāda uzblīdusi, ļumīga, bezformīga. vērot viņu bija ļ. interesanti - transformējās ne pa dienām, bet pa stundām. bez visa cita viņai jūtami mainījās seja - bija, sorz, pļecka, bet parādījās traki mīlīgs purniņš ar apskaužami interesantiem vaibstiem. nu, un tā kā mēs simts reizes bijām saskrējušās, viņa beidzot nolēma mani uzrunāt. parunājām par šo un to, tad viņa sāka stāstīt, ka sāka iet uz kačalku, lai notievētu, un nometusi ap 10 kg, bet visi draugi viņai saka, ka neredzot nu nekāāādu atšķirību. un te man vajadzētu saausīties (jo nav tā, ka cilvēks nepasaka diezgan uzreiz, kā sevi uztver un kā grib, lai viņu uztvertu citi), bet es kaismīgi metos aizstāvēt acīmredzamās pārvērtības - sak, un kā vēl var redzēt, bija tā, bet tagad ir pavisam šitā. cilvēks totāli uzmeta lūpu, un principā ar to arī mūsu komunikācija beidzās. bet srsly! cilvēks ir nodefinējis kko kā problēmu, ticis no tās vaļā, bet, tā vietā, lai lepotos ar sevi, izliekas, ka nekādas problēmas nav bijis vispār. я не такая, я жду трамвая. nu, kāpēc tā jādara?

2) bija jānoseivo, tagad jāstāsta pēc atmiņas. kāds uzbeks raksta fb, ka laikam ir vienīgais uzbeks visā uzbekistānā, kurš ņem meitām nost tonnas ar saldumiem un vispār necenšas viņas uzbarot. resnums tur joprojām esot topā un kļūst vēl topīgāks, jaunieši (abu dzimumu) izvēloties pēc iespējas resnākus partnerus, saistot to ar pārtikušu un labklājīgu dzīvi. nez, vai bodipozitīvisms uzbekistānā, ja vispār tāds ir, cīnās par tiesībām saglabāt slaido līniju?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2017-04-29 15:53 (saite)
es cenšos aizskaitīt līdz 10, pirms kādam kko komentēt, un piekrītu tev visādā ziņā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2017-04-29 17:05 (saite)
Nu man gabariiti arii biszku mainiijuszies (1-1½ izmeera tiesu) un ja mani par to paslavee, man patiik to dzirdeet. Nekaadu ljaunu ztekstu tajaa neredzu. Kaut gan man peec bildeem skatoties pljeckaa bija kjermenis sagaajis nevis seja, ko pamana vairaak.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-04-29 17:13 (saite)
nez, man šķiet, ka tieši seja mainās visvairāk, mainoties svaram. es savējā redzu pārmaiņas pat tad, ja vakar esmu iedzērusi vīnu vai man ir sākušās mēnešreizes un vnk uzkrāju ūdeni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2017-04-29 17:21 (saite)
Buus man jaauztaisa pie sevis aptauja, man szkhiet, ka sejas vaibsti man no vecuma vairaak mainaas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]crescendo
2017-04-30 11:20 (saite)
tur tā lieta, sejas izmaiņas 24h ir lielākas, par izmaiņām ilgtermiņā svara dēļ (jo īpaši, ja pieskaita izmaiņas ilgtermiņā vecuma dēļ).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-04-30 12:26 (saite)
m. diezgan izmainījās seja ar kilogramiem mīnusā, arī citiem, kuri nomet vērā ņemamu svaru (10+) tā ir. un nevēlos rādīt ar pirkstiem, bet paskaties spogulī :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2017-04-30 14:03 (saite)
Esmu skatījusies, zinu. Spogulī gan grūti spriest, jo pie pakāpeniskām izmaiņām ļoti pierod - un arī tad zinu, ka citreiz 10kg nekādas atšķirības, un tad vēl 2 un pēkšņi ieslēdzas komplimenti un pārējais. + seju tiešām baigi daudz kas ietekmē.

Un - ir dažādas sejas. Tavējā kaut kādu iemeslu dēļ tiešām gadu gaitā ir mainījusies ļoti, un pēc, ē, visa pārējā spriežot, ne svars tur pie vainas. Vai ja svars, tad balansē uz kaut kādas kritiskās robežas - droši vien svaram mainoties vēl vairāk seja vairs nemainītos. ( bet nu ja būtu jāmin tikai pēc sejas, minētu, ka ķermeņa masa mainījusies vismaz pa procentiem 30, ja ne vairāk.)

Vairumam cilvēku apkārt tas ir mazāk izteikti. Zināmu iemeslu dēļ, man paziņu lokā ir gana daudz sieviešu ar lielām svara izmaiņām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-04-30 14:46 (saite)
nu cilvēkiem, kam svars nemainās, seja mainās citu iemeslu dēļ, jā :) da pat matus var savādāk apgriezt - un re, cita seja.

beeet pateikt, ka lielas svaras izmaiņas uz vienu vai otru pusi neietekmē seju nemaz/maz - tas arī ir tā kā, ē, pārspīlēti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2017-04-30 15:31 (saite)
Nevis ietekmē maz, bet ietekmē mazāk, kā citas lietas, kas ietekmē izteiktāk.

Tas tāpat kā vienas dienas kaloriju deficīts nav atbildīgs par 2kg svara zaudējumu.
Kas nenozīmē, ka daži grami tauku tiešām netika zaudēti - vienkārši tos 2kg vairāk ietekmē 'viss kaut kas cits', nevis konkrētās dienas kaloriju balanss.
Cits stāsts par ilgtermiņu.


Vispār, par sejas izteiksmīgumu un svaru man laikam pašai savā cibā jāieraksta. Ķip, liekais svars kā sasodīti efektīva metode sejas izteiksmīguma maskēšanai. Kamuflāža.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-04-30 15:36 (saite)
nē, nu ja tavā ikdienas meņū ietilpst paciņa cigarešu vai pudele šņabja, tas ir nozīmīgāks faktors. bezmiegs/mazmiegs ietekmē drastiskāk un gandrīz uzreiz (bet tikpat ātri visas sekas pazūd līdz ar normāla miega režīma atjaunošanos). mazāk izteiksmīgām sejām daudz ko maina frizūras/vispār koptēla maiņa. bet visādi citādi - svars stabili ir pirmajā pieciniekā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2017-04-30 15:42 (saite)
Oi, pirmajā piecieniekā nenoliedzami.

Vienkārši ietekme stipri mazāka, kā tūskai (ko var izraisīt vezums dažādu iemeslu), grima slānim un noskaņojumam (kas ietekmē sejas izteiksmi un sīko muskuļu tonusu, kas koptēlam dod daudz. Par noskaņojuma ilgteriņa ietekmi uz seju pat nerunājot).


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-04-30 15:45 (saite)
jā, jā, jā, BET (atkal jau bet :) ja cilvēkam ir tādi forši, asi vaibsti (kādi man ļ. patīk, bet par kādiem es varu tikai sapņot) visi šie iemesli atkal būs mazāk svarīgi.

blāblāblā, man ir daudz sejas teoriju :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2017-04-30 16:01 (saite)
Kā reiz asumu ļoti nomaskē tūska, tūska nav tikai maisiņi zem acīm.

Te tāds sīkums, ka daudziem, kam ir problēmas ar lieko svaru un kas piedevām ir mazkustigi, ir arī izteikta tūska. kas kopumā mazinās, uzlabojoties dzīvesveidam. Ar domu 'tās gludās sejas nav tikai tauki, tas ir arī ūdens'.
Summa jau, protams, tā pati.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-04-30 16:03 (saite)
ojā, ūdens ir psc, man ir tādas cikliskās ūdens svārstības, ka tik turies+alkohola tūska man no divām vīna glāzēm parādās.

beeeet es tev tagad varētu bakstīt ar pirkstu daudzos jo daudzos cilvēkos, lai pierādītu savu pointu, bet tad, baidos, uz mani apvainosies vēl vairāk cilvēku :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?