Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-02-03 09:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
instruktors N māca man pārsniegt ātrumu. nē, nu kā pārsniegt - kā jau visi, braukt 5-7 km virs atļautā, laužot manu spītīgo vēlmi braukt uz 50 tur, kur max ir 50, uz 70 tur, kur max ir 70, vietās, kur ir rekomendējamais ātrums, braukt ar rekomendējamo utt utml. apgalvo, ka dēļ tādiem pareizajiem rodas visas avārijas, jo visi cenšas viņus apdzīt un cieš. nez, kaut kā nešķiet, ka problēma būtu tiem pareizajiem.
also, ieberzāmies - iebraucot ne to rāmavā, ne katlakalnā, karoče, kur ir 30 km zona ar radāru, kurš ierubī sarkano gaismu, tiklīdz tev ir kaut vai 2 km pa virsu (un kur es par prieku N braucu uz 35), dabūjām stāvēt un kaunēties. es - uzklausīt "kur tu tā nesies". da labi, vecīt, objektivitāte!

(ar to es negribu teikt, ka man ir pretenzijas pret instruktoru N. bet, šā kā tā, es taisos palikt pareiza)

enīvei, tagad man būs 2 nedēļu pauze, jo instruktors G ir atvaļinājumā, un pie instruktora N uz jaunajām nodarbībām es pierakstījos par vēlu. aš galva griežas, tik daudz pēkšņi brīva laika.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kaukau
2017-02-04 12:54 (saite)
Man tūlīt sāksies braukšanas epopeja (vēl tikai sāksies, jo nočammājos ar pirmo palīdzību, netiku uzreiz), tāpēc, lūdzu, stāsti, pie kuriem Tu ej, ja tie ir no Mustanga! Esmu noskatījusi pārīti, pie kuriem iešu pieteikties.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2017-02-04 13:02 (saite)
viens ir no mustanga. guntis graudiņš. bet viņš ir ļoooti aizņemts. plus, ir lietas, kas citiem viņā varētu nepatikt (viņš daaaaudz pīpē mašīnā, mašīna ir interesantā kārtībā, viņš neaizraujas ar runāšanu - es esmu nolikusi teoriju un man par zīmēm utt nekas nav jāstāsta, bet nezinu, kā būtu citiem; man ko vajag, to viņš iemāca) liels pluss - viņš ir ļoooooti mierīgs. man tas ir, iespējams, pats galvenais.

mans vecais genadijs tur vairs nestrādā, uz to tu uzrauties vairs nevari.
vēl esmu dzirdējusi sliktas atsauksmes par lienīti un egilu (feldbergu?), par citiem neko nez.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bestia
2017-02-12 16:21 (saite)
iemaldījos, pardon.. bet tā kā burtiski mēnesi atpakaļ dabūju tiesības (beeeeidzot!), interesanti palasīt un gribējās piemest savus divus centus.

arī lasīju sliktas atsauksmes par egilu, bet mācījos braukt tieši pie viņa (pirmais, ko skolā piedāvāja, tad vēl neko nebiju pētījusi), tomēr kopumā nevaru neko sliktu teikt. daudz lasīju, ka egils ilgi nelaiž pie eksāmena, it kā naudu izkrāpj utt. varu atzīt, ka es ilgi mācījos, bet sākumā biju pilnīga nullīte un bailīga, pie tam. iespējams, būtu varējusi ātrāk ar visu tikt galā, bet toties braukšanas eksāmenu nokārtoju ar pirmo reizi (ar visu uztraukumu). turklāt viņam, šķiet, diezgan svarīgi ir uzturēt to savu reitingu, atšķirībā no citiem instruktoriem, kuriem pilnīgi pie kājas. jāatzīst, ka dažreiz ir nepacietīgs un uzvelkas, bet tomēr labi visu paskaidro. pat bija sanācis, ka noparkojas sarežģītāku/man problemātisku krustojumu tuvumā un visu izskaidro vai uzzīmē, ja nepieciešams - kamēr saprot. dažreiz mēdz braukšanas laikā aizsnausties, khh. mašīna viņam ir veca un liela, bet, godīgi sakot, pēc tādas ar csdd golfiņu paralēlā parkošanās bija īzī pīzī lemon skvīzī.

par lienīti arī ir dzirdētas gan labas, gan sliktas atsauksmes, bet novēroju, ka ļoti aizņemta, tātad cilvēki tomēr mācās pie viņas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?