Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-08-03 13:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tas ir pizģec, cik ļoti man negribas tikt pie pers. auto, lai arī saprotu, ka tas krietni atvieglotu iespēju darīt to, kas mums patīk (braukt uz vietām, kur sabtransports iet 2xdienā, un pēc tam vēl 11,3 km jākāto tāpat).

bet kā padomāju par visām autoskolām, kasko hujasko, tehapskatēm, ībļiem uz ceļa un citur, iespēju cīnīties par garāžu ar personu, kas sauc mani par mantkārīgu cūku, tā rokas nolaižas. kā cilvēki ar to tiek galā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]inese_tk
2016-08-04 00:32 (saite)
kad mēs pavasarī domājām, ko ņemt, saskārāmies, ka praktiski visiem speciem ir kaut kāds fašisms pret kādu konkrētu marku. neieteiks nekādā gadījumā, lai gan atbilst tam, kas nepieciešams, bet, ja uzprasīs par to pats, tad teiks, ka sūds, lai gan nevarēs nosaukt nevienu konkrētu lietu, ar kuru būtu paredzamas problēmas. nu, piemēram, daudzi nezkāpēc ienīst tos pašus opeļus, lai gan es zinu cilvēkus, kas brauc ar opeli dziedādami.

ok, dzīvojot Rīgā mašīna ir lukusprece, jo nav nepieciešama, lai nokļūtu uz 20km attālo pagasta centru, bet tā dod baigo brīvības sajūtu - ka vari jebkad nokļūt jebkur. ok, var nebūt naudas degvielai, bet ja ļoti vajag, var arī aizņemties un Gulbenes mūžamežā nokļūt arī nakts vidū, nevis tad, kad nu iet tas satiksmes autobuss, turklāt mašīnā var arī gulēt (mēs esam diezgan daudz gulējuši arī Golfā, bet Mondeo var gulēt pat ar komfortu). tīri tikai tiesību esamība jau ļoti atvieglo dzīvi, jo nepieciešamības gadījumā mašīnu var aizņemties no draugiem vai paņemt nomā. tiesības ir viena no foršākajām lietām, kas ar mani notikusi. galvenais ļoti rūpīgi izvēlēties kādu mašīnu pirkt. es, piemēram, pati nekad mūžā nebūtu gribējusi tādu Golfu, kā mums bija, bet mums viņu atdeva un dāvinātam zirgam zobos... par Mondeo esmu ļoti laimīga, galvenais, lai viņš ilgi turas pie labas veselības, jo mēs neviens neesam baigais auto čubinātājs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?