Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-05-23 11:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tas, ka sabierdrība spiež tievēt, lai atbilstu kaut kādiem tur standartiem, protams, ir smieklīgi (es daudz biežāk esmu sastapusies ar "tievēt ir nefeministiski", "skaistums nāk no iekšām, neaizmirsti" un "tāpat labāka par mums nekļūsi", lai gan nekad neesmu i centusies notievēt, vnk piestaigāju uz kačalku).

kāpēc smieklīgi? tāpēc!
http://www.boredbean.com/article.aspx?id=1001114
(izskatās, ka steidzami jāemigrē uz ķīnu)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]inese_tk
2016-05-23 23:37 (saite)
nu, es nedomāju, ka visi, kas nelien 34. izmērā un nav kaulu kambari, automātiski ir resni. bet ir kaut kādi medicīniski rādītāji pēc kuriem cilvēks skaitās aptaukojies. ir arī lasīts, ka kopš rietumu sabiedrība uzsāka intensīvu aptaukošanos, šie cipari ir auguši - t.i. tas, kurš kādreiz skaitījās aptaukojies, šobrīd vairs neskaitās. un otrādi - vēl pāris desmitgades atpakaļ nemaz tāds kaulukambarisms nebija modē un tie, kurus mūsdienu sabiedrība (ne ārsti) uzskata par resniem, tādi nemaz neskaitījās un patiesībā arī šobrīd nav resni, tikai ar nemodernu konstitūciju.

no vēl vienas puses - zirgs sver vidēji 500-700 kg un viņa veselībai būtu ieteicams nenest uz muguras vairāk par 10-15% no sava ķermeņa svara. nu max 20% bet tas jau ir daudz. turklāt liela izmēra zirgiem ir trauslākas un vārīgākas muguras nekā mazākiem. ārzemju zirdzinieku forumos novērojama tendence, ka resni cilvēki jautā vai viņi nav par smagu saviem zirgiem, bet, lai gan viņi viennozīmīgi ir, visi politkorekti saka, ka nē, nē, nav, viss kārtībā un, ja kāds atļaujas iebilst, tad tiek noriets par neiecietību, naidu utt. jo arī zirga mugurai ir jāmīl tas aptaukojies cilvēks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2016-05-24 00:56 (saite)
tu kindof pinpointo tieši to problēmu, ko ķimēra sauc par feiku un smieklīgu – ka ir ievērojama cilvēku grupa, kuri nav medicīniski resni, bet ir, ja tā var izteikties, sociāli resni. es šajā diskusijā tos arī pārstāvu. un nevaru piekrist tam, ka spiediens ir feiks.
(un nē, es nedomāju, ka ir ok darīt pāri zirgiem)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2016-05-24 09:21 (saite)
atceries, bija tāds prikols, ka negribi neko - dura, gribi mašīnu, māju un uz kūrortu - morda ņe tresņet utt utml? lūk tas ir kkas līdzīgs. es un daudzi citi tievie cilvēki varētu sūdzēties par sabiedrības nemitīgiem centieniem viņus uzbarot :D un tāpat kā normālas sievietes TM sūdzas par feikajām cosmo beibēm, tāpat nenormālas sievietes brēc par spalvainām padusēm un resnām ciskām iecietības kampaņās. nu nav sabiedrība vienots monolīts organisms ar Viedokli, ko tā visiem cenšas uzspiest. a tas, ka, lai ko tu darītu, kāds atradīs, par ko tev uzdirst, ir, ē, nu biš cita parādība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2016-05-24 09:26 (saite)
un vēl - tikai nelec uz ecešām! - no kāda izmēra sākas sociālais resnums? no 38, 40, 42? es čista nezinu, ja kas :) bet nu, karoče, jūs taču esat absolūtā mažoritāte, un kas tad ir tā sabiedrība, ka jums kko uzspiež un diskriminē? es un vēl pāris cilvēki? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?