Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-02-23 15:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
zālē atkal domāju par ķermeni. jums noteikti šķiet, ka es par to domāju par daudz, un jums būs taisnība, bet vot, nekad agrāk par to neesmu domājusi ārpus kategorijas "nekas nesāp, nu i labi", un tagad man ir interesanti. ja pirms gadiem man jautātu, vai es uzskatu sevi par pievilcīgu, es atbildētu: hz. tad mazliet padomātu un piebilstu: kontekstuāli. (vispār arī tagad man citas atbildes nav, bet ir parādījusies interese, kādu makismāli labāko formu es varu izspiest no dotajiem parametriem).

dažādos dzīves posmos man ir teikts, ka esmu par tievu. tā kā mans BMI vienmēr ir bijis normas robežās, tad šajā gadījumā "par tievu" nozīmē, visticamāk, to, ka attiecīgajiem personāžiem nerodas vēlme mani pist. kas ir pilnīgi ok, pilna pasaule cilvēku, kuri šādu vai tādu iemeslu dēļ nevēlētos mani pist, un arī es pati nevēlos pist visus pēc kārtas. taču ja mani nevēlētos pist neviens un nekad, m. ieskaitot, man, visdrīzāk, tomēr kļūtu bēdīgi. te rodas jautājums, cik potenciālie pistgribētāji man ir nepieciešami priecīgākai pašsajūtai, bet arī uz šo jautājumu es atbildēt nemāku.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2016-02-23 17:04 (saite)
ok, mēģināšu precizēt: es te neuzprasos uz mierināšanu, ka, skat, filipīnās tu būtu seksbumba. es esmu veca un sen precēta, mani tas vairs neinteresē, tas nav jautājums, kas mani baigi krata, es vnk tiešām nekad neesmu diži domājusi par savu pievilcību/nepievilcību.

bet:
ja man pateiktu m.: es tevi neuzskatu par pievilcīgu, man būtu viena reakcija, ja to pateiktu kāds, kas man ir vnk patīkams, man būtu cita reakcija, ja to pateiktu kāds ārpus konkrēta loka (ko es tomēr nespēju iezīmēt), man vispār nebūtu nekādas reakcijas.

nez, kā citi iezīmē šādus lokus?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pickle_jar
2016-02-23 17:17 (saite)
ānujā, gribēt, lai partnerim uz tevi stāv, tas jau ir normāli.

protams, glaimo, ja kāds tev pievilcīgs cilvēks arī dod hintus no hej-es-tevi-pistu sērijas, bet tad es domāju par visiem cilvēkiem, kuri seksuāli neinteresē, bet tāpat liekas nereāli pievilcīgi ar visu savu ne obligāti ļoti estētisko ārieni, bet tieši ar izturēšanos un personību kā tādu. cik nav bijis, ka skaties uz cilvēku un liekas pievilcīgs, bet domas mainās pēc 5 min sarunu un otrādi, kad cilvēks savu pievilcību manās acīs iegūst ar laiku, izkristalizējoties personībai. vai arī vizuāli ļoti pievilcīgi cilvēki, uz kuriem tpt nekad īsti nestāvētu.

okej, sorrī. vienkārši manās acīs pišamība nav valids pievilcības rādītājs (vismaz manā pasaulē pat visīsākajos sakaros pišas ne vien ķermeņi, bet tomēr drusku arī smadzenes), tas arī viss, ar ko vēlos noslēgt savu dalību šajā diskusijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pickle_jar
2016-02-23 17:19 (saite)
ā bļē, te vispār vajadzētu nodalīt izskatīguma un pievilcīguma jēdzienus, jo, protams, tas nav viens un tas pats. pati augšējā komentā, īpaši pēdējā teikumā, bišķi viņos sajuku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?