Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-01-12 13:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
(vēl par izvarošanām un saistīto, pirms ķerties pie darbiem)

visvairāk mani kaitina/skumdina postfactum komentāri "ak nabadzīte, viņai tagad VISA DZĪVE salauzta" (gan jau no tīras sirds domāti, bet žēlums ir smirdīgs un būtu aizliedzams). jo ne jau viens gadījums salauž visu dzīvi, nav nekā tik globāla, kas spētu salauzt VISU dzīvi, bet tieši šī žēlojošā, saudzējošā, stigmatizējošā attieksme (kuru nekad nepiedzīvotu sieviete, kas būtu, piemēram, apzagta) ir tā, kas ļ. apgrūtina rehabilitācijas procesu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2016-01-12 16:06 (saite)
1) nē, stāsts par jāņiem ir stāsts par neseksuālu vardarbību.

2) hashtegi bija atkal jau ironiski - kliedzoši hashtegi pie pilnīgi banāla ieraksta par prieku maniem anonīmiķiem :)

es tev tūlīt šo to ierakstīšu un nodzēsīšu, jo savādāk ļ. grūti paskaidrot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2016-01-12 16:19 (saite)
stāstu par jāņiem es tik tiešām biju uz gadiem totāli aizmirsusi (lai man te tagad nepiešūtu TRAUMU). atcerējos aizpagājšgad, kad visi neirologi uzcītīji taujāja, vai m. neesot bijusi spēcīga galvas trauma. bet nu, es neesmu droša.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]panacea
2016-01-13 01:35 (saite)
es tev iepostēju pretī slēptu komentāru, tu tos saņem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2016-01-13 09:45 (saite)
jā, saņēmu, paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2016-01-13 09:56 (saite)
(skatos, ka esi mani atdraugojusi. parasti es nekomentēju šādus notikumus, jo ku tur daudz komentēt, bet piekrīti taču, ka tas inčīgi izskatās sarunas par stigmatizāciju kontekstā? :D katrā gadījumā, bija jauki tevi lasīt, lai arī neilgu laiku)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]panacea
2016-01-13 14:32 (saite)
nu, klau, bet tas nav dēļ tā dzēstā ieraksta. tas ir vairāk tāpēc, ka pēdējie ieraksti ir bijuši ļoti emocionāli negatīvi kāpināti un man ir uz cibu draugu lentu happy only politika. tas nenozīmē, ka es šad tad nepiekāptu un nelasītu, ko tu raksti, bet ikdienas rītā, es nelasu ne ziņas un apzināti baroju sevi ar pozitīvismu.

kam atkal pilnīgi un galīgi nav nekāda sakara ar tavu dzēsto ierakstu. ja tu vēlies sarunu turpināt, tad lūdzu, bet tad tev arī ir jāapsola, ka, lūdzu, iztiksim bez ad hominem un vēlākas manis izvilkšanas zematslēgas ierakstos. ja godīgi, tas kā vēlāk notika atstāstījums ar jāņu dalībniekiem arī man lika justies nedroši par to, kā es varētu tikt atstāstīta kaut kādā gaismā kaut kādiem cilvēkiem. es tiešām nezinu, ko tu par mani domā. es tevi nepazīstu, bet vēlu tev tikai to labāko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2016-01-13 14:36 (saite)
! tu jūties kā uzbrucēja, agresore? kāpēc? ja nē, tad kāpēc tev būtu jābaidās, ka es tevi kaut kādā gaismā atstāstīšu?

nē, es nevēlos turpināt šo sarunu, un nevēlējos arī pirms tam, uz ko vairākkārt tieši norādīju "nevēlos par to diskutēt" un "davai agree to disagree", uz ko tik turpināju saņemt to visu pareizo, skaisto textbook blabla par empātiju, līdzjūtību utt utml. varbūt šoreiz sapratīsi, ka nevēlos šo sarunu turpināt? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2016-01-13 14:37 (saite)
(un tieši tāpēc cilvēkiem, kuri ir piedzīvojuši Kaut Ko, ir labāk paklusēt, lai izvairītos no nelūgtas žēlošanas un nebojātu nevienam garīgo happy only lentā. es neesmu uz tevi dusmīga, jo tu to kārtējo reizi pierādīji)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?