Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-01-10 10:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:grāvis

katru, absolūti katru rītu kāds nelaimīgais grāvja fb kopienā izliek foto ar savu nakti nepārdzīvojušo vāģi - kaut kas izsists/noskrūvēts ir mazākais, vislabāk man patīk dažāda veida mākslinieciski dedzinājumi. katru, absolūti katru rītu komentāriešu koris vaino visādus huļigānus "ne no mūsu rajona" (žēl, ka bēgļus grāvī tomēr neieperināja). šajā sakarā nesaprotu divas lietas: a) kā grāvī vispār vēl ir palicis kāds auto, b) kāpēc cilvēki piš kapeiku uz apsargājamo stāvvietu/garāžu rēķina?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]grey
2016-01-10 21:35 (saite)
Vēl tīri no reālās pieredzes.

Cibiņš brauc ar lietotu toyotu. Ir KASKO.

Vienu rītu cibiņš skatās, ka mašīnai ir nolauzta emblēma. Cibiņš padomā: "sīkais huligānisms". Bet nākamajā rītā aiz stikla piesprausta reklāma par jaunu maksas autostāvvietu.

Citā rītā cibiņš grib braukt uz darbu, bet ierauga, ka pazuduši spoguļu stikliņi. Un blakus stāvošajam bmw džipam vairs nav spoguļu vispār. Cibiņš zvana uz darbu, pārceļ sanāksmes, u.c. Dodas uz policiju rakstīt iesniegumu. Tur inspektors cibiņam saka, ka jēgas rakstīt iesniegumu nav. Neko neatradīs. Tak cibiņš iesniedz tāpat, jo to prasa KASKO. Pēc tam cibiņš dodas uz KASKO kantori, lai lūkotu pēc atlīdzības. Tur saka: "jā, palīdzēsim, taču tev jāpērk jaunas detaļas (140 EUR), un jāsedz 100 EUR pašrisks.". Cibiņš nospļaujas un detaļas pasūta internetā pats. Iesniegums policijā kaut kur nogrimst. KASKO kantoris piefiksē faktu par negadījumu un nākamais KASKO piedāvājums jau bija dārgāks (kaut naudu no viņiem nepaņēmu).

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?