Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2015-11-27 08:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
a aiz ko visi nīst keilu? rau,
keliam ir patiesi krāšņa uzturvērtība (http://nutritiondata.self.com/facts/vegetables-and-vegetable-products/2461/2,
keils ir lēts
keils nav fancy (nu, kļuva vienu brīdi sibīrijas lopbarība par superfūdu, so what, nav nepelnīti). man, kā zināms, vispār garšo lopbarība, nu tur auzas un griķi, par kuriem čehi vēl joprojām raksta uz iepakojumiem, ka ar pohanku tatāri barojuši zirgus, un normāliem cilvēkiem tā nebūtu jāēd).

vārdsakot, tāds čista latvisks kāposts.

***

iemetu aci nu jau slavenajā valkīras blogā. viss ir ļ. jauki, bet nu cik var atspēkot argumentu, kuru neviens neizvirza? ekošmeko pārtiku cilvēki izvēlas ne aiz tā, kas tur supposedly ir (lielāka uzturvērtība), bet dēļ tā, kā tur nav (pesticīdu un herbicīdu, ko cilvēki nevēlas redzēt sevī, augsnē, ūdeņos utt).


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]walkire
2015-11-27 16:20 (saite)
Par šo noteikti vajadzētu uzrakstīt. Īsumā - jā, ir savākta pētnieciskā bāze, lai beidzot atļautos izteikt šādus apgalvojumus, taču daudz kas atkarīgs ir no devas. Te ļoti labi, manuprāt, uzralstīts: http://scienceblog.cancerresearchuk.org/2015/10/26/processed-meat-and-cancer-what-you-need-to-know/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?