Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2015-11-27 08:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
a aiz ko visi nīst keilu? rau,
keliam ir patiesi krāšņa uzturvērtība (http://nutritiondata.self.com/facts/vegetables-and-vegetable-products/2461/2,
keils ir lēts
keils nav fancy (nu, kļuva vienu brīdi sibīrijas lopbarība par superfūdu, so what, nav nepelnīti). man, kā zināms, vispār garšo lopbarība, nu tur auzas un griķi, par kuriem čehi vēl joprojām raksta uz iepakojumiem, ka ar pohanku tatāri barojuši zirgus, un normāliem cilvēkiem tā nebūtu jāēd).

vārdsakot, tāds čista latvisks kāposts.

***

iemetu aci nu jau slavenajā valkīras blogā. viss ir ļ. jauki, bet nu cik var atspēkot argumentu, kuru neviens neizvirza? ekošmeko pārtiku cilvēki izvēlas ne aiz tā, kas tur supposedly ir (lielāka uzturvērtība), bet dēļ tā, kā tur nav (pesticīdu un herbicīdu, ko cilvēki nevēlas redzēt sevī, augsnē, ūdeņos utt).


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2015-11-27 09:39 (saite)
es nenormāli brīnos, ka mūsu pāķu rimčikā viņš gandrīz vienmēr ir svaigs (moš tāpēc, ka es visu izķeru un viņiem ir jāvēd jauns gribot negribot)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mufs
2015-11-27 09:45 (saite)
lūk,tas varētu būt skaidrojums
pēdējā laikā pārtiku iepēŗku reizi nedēļā, acīmredzot,ka tikām tie divi iepakojumi,kas tur parasti ir, sabojājas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?